LASTİK İŞ
ismail

YERLİ OTOMOBİLDEN SONRA YERLİ İMPLANT’LARDA REVAÇDA

Sağlık 13.01.2020 - 14:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YERLİ OTOMOBİLDEN SONRA YERLİ İMPLANT’LARDA REVAÇDA

Türkiye’nin yeni gündemi olan gurur kaynağımız yerli otomobil TOGG dan sonra yerli implantlar da uygulanmaya başladı.

Gölcük’te AKGÜNDÜZ Ağız ve diş sağlığı polikliniğinde İmplant uzmanı ekipler tarafından başarıyla uygulanan yerli marka implantlar halkımız tarafından çok ilgi görmekte. Başarı oranının 99 olduğu söyleyen Başhekim Dt.İbrahim AKGÜNDÜZ Avrupa implantlar uzun yıllardır yaptıklarını ama artık yerli firmaları da desteklediklerini söyledi.Maliyet olarak nerdeyse yarı fiyatına yapılan Yerli üretim implantları destekleme kararı aldıklarını söyleyen Akgündüz halkımızı yerli ürünleri desteklemeleri için çağrıda bulundu. Uyguladıkları implantlarda Başarı oranının 99 olduğunu söyleyen Akgündüz,uygun çene kemiğinde 2-2,5 aylık bir sürede tedavinin tamamlandığını söyledi. Şeker hastalarında 3 aylık şeker değeri olan HbA1C değerinin önemli olduğunu ve uygun değerlerde SLA aktif yüzey yerli implantların yapıldığını söyledi. Teknolojisini çok geliştiren yerli üretim implantların Tübitak destekli AR-GE çalışmalarını devam ettirdiklerini ve güvenle yaptıklarını söyleyen Akgündüz şu anda yurtdışına ihraç edilen kaliteli Türk malı Türk üretimi implantlarla gurur duyduklarını söyledi. İmplantlarda düzenli bakım ve kontrole gelen hastalara firmaların ömür boyu garanti verdiğini söyleyen Akgündüz hastalarına korkmadan 15 dk süren implant operasyonuyla sabit dişlere sahip olabileceklerini anlattı. Hiç dişi olmayan hastalarda da en az 2 implant ile çıt çıt sistemiyle tam damakların çenelere sabitmiş hissi veren sistemlerle protezlerin artık dille yanakla oynamasını çok çok azalttığını,hastaların eskiden 30 verimle çiğneme yaptığı protezlerin implantlarla 80 verime ulaştığını hastaların çok daha rahat yemek yediklerini söyledi. Daha fazla bilgi ve randevu için Akgündüz diş polikliniği 02624144242- www.akgunduzdis.com
Türkiye’nin yeni gündemi olan gurur kaynağımız yerli otomobil TOGG dan sonra yerli implantlar da uygulanmaya başladı.

Gölcük’te AKGÜNDÜZ Ağız ve diş sağlığı polikliniğinde İmplant uzmanı ekipler tarafından başarıyla uygulanan yerli marka implantlar halkımız tarafından çok ilgi görmekte.

Başarı oranının 99 olduğu söyleyen Başhekim Dt.İbrahim AKGÜNDÜZ Avrupa implantlar uzun yıllardır yaptıklarını ama artık yerli firmaları da desteklediklerini söyledi.Maliyet olarak nerdeyse yarı fiyatına yapılan Yerli üretim implantları destekleme kararı aldıklarını söyleyen Akgündüz halkımızı yerli ürünleri desteklemeleri için çağrıda bulundu.

Uyguladıkları implantlarda Başarı oranının 99 olduğunu söyleyen Akgündüz,uygun çene kemiğinde 2-2,5 aylık bir sürede tedavinin tamamlandığını söyledi. Şeker hastalarında 3 aylık şeker değeri olan HbA1C değerinin önemli olduğunu ve uygun değerlerde SLA aktif yüzey yerli implantların yapıldığını söyledi.

Teknolojisini çok geliştiren yerli üretim implantların Tübitak destekli AR-GE çalışmalarını devam ettirdiklerini ve güvenle yaptıklarını söyleyen Akgündüz şu anda yurtdışına ihraç edilen kaliteli Türk malı Türk üretimi implantlarla gurur duyduklarını söyledi.

İmplantlarda düzenli bakım ve kontrole gelen hastalara firmaların ömür boyu garanti verdiğini söyleyen Akgündüz hastalarına korkmadan 15 dk süren implant operasyonuyla sabit dişlere sahip olabileceklerini anlattı.

Hiç dişi olmayan hastalarda da en az 2 implant ile çıt çıt sistemiyle tam damakların çenelere sabitmiş hissi veren sistemlerle protezlerin artık dille yanakla oynamasını çok çok azalttığını,hastaların eskiden 30 verimle çiğneme yaptığı protezlerin implantlarla 80 verime ulaştığını hastaların çok daha rahat yemek yediklerini söyledi.

Daha fazla bilgi ve randevu için Akgündüz diş polikliniği 02624144242- www.akgunduzdis.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.