LASTİK İŞ

YEŞİL ALANLARA SONBAHAR BAKIMI

Gündem 23.10.2020 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YEŞİL ALANLARA SONBAHAR BAKIMI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ve Karamürsel ilçelerindeki ağaç ve çalı gruplarında, sonbahar form budaması yaptı

Şehrin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alanlarda bulunan ağaçların bakımını da periyodik olarak gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Gölcük ve Karamürsel ilçelerindeki ağaç ve çalı gruplarında, sonbahar form budaması yapıyor.   FORM BUDAMASI YAPILIYOR Büyükşehir ekipleri, sonbahar ve kış aylarında form budama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde bulunan ağaçların form budamasını yapıyor. Budamalar ibreli ağaçlarda ve çalı grubunda gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında form budaması yapılan ibreli ağaçlara görsel şekiller verildi. Ayrıca ekipler sahil parklarında bulunan palmiye ağaçlarındaki kurumuş dalları temizledi.   YILDA 2 KEZ BUDANIYOR Kocaeli’de tüm ilçelerde yapılan budama çalışmaları, sonbahar ve kış aylarında gerçekleştiriliyor. Budamalar ağaçların uyumaya ve dinlenmeye geçtiği ekim, kasım ve aralık aylarında yapılıyor. Çalı türleri ise yılda iki kez budanıyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ve Karamürsel ilçelerindeki ağaç ve çalı gruplarında, sonbahar form budaması yaptı

Şehrin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alanlarda bulunan ağaçların bakımını da periyodik olarak gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Gölcük ve Karamürsel ilçelerindeki ağaç ve çalı gruplarında, sonbahar form budaması yapıyor.

 

FORM BUDAMASI YAPILIYOR

Büyükşehir ekipleri, sonbahar ve kış aylarında form budama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde bulunan ağaçların form budamasını yapıyor. Budamalar ibreli ağaçlarda ve çalı grubunda gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında form budaması yapılan ibreli ağaçlara görsel şekiller verildi. Ayrıca ekipler sahil parklarında bulunan palmiye ağaçlarındaki kurumuş dalları temizledi.

 

YILDA 2 KEZ BUDANIYOR
Kocaeli’de tüm ilçelerde yapılan budama çalışmaları, sonbahar ve kış aylarında gerçekleştiriliyor. Budamalar ağaçların uyumaya ve dinlenmeye geçtiği ekim, kasım ve aralık aylarında yapılıyor. Çalı türleri ise yılda iki kez budanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.