YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN EL ELE

15.02.2020 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN EL ELE

TEMA etkinliğinin kapsamında Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında meşe palamudu tüplediler.

Yeşil bir dünya için el ele projesi kapsamında TEMA Gölcük temsilciliği tarafından etkinlik düzenlendi düzenlenen bu etkinliğe Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri katılım sağladılar. TEMA yetkilileri tarafından öğrencilere verilen Meşe Palamuttun tohumları ile birlikte, Gölcük Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesinde kurulan gittiler. Öğrenciler TEMA yetkilileri ile birlikte serada meşe palamuttun yetişmesi için elindeki tohumları tüplediler.  TEMA Vakfının bu etkinliğine katılan öğrencileri ile ilgili kısa açıklama yapan okul müdürü Songül Bayraktar; “TEMA Vakfının bu önemli çalışmalarına okulumuzdan 3. Sınıf öğrencilerinin katılması çok bizleri gerçekten mutlu etti. Çevrenin yeşil kalması için, ağaçların faydalarını öğrenmesi için bu yaşta çocuklarımıza öğretmek çok önemli. Öğrencilerimiz ağaç tohumlarını nasıl tüplenecek ve bu ağaç nasıl yetişecek TEMA yetkililer tarafından uygulamalı olarak öğrendiler. İlerki zamanlarda kendileri çevreye katkı koyacaklarına inanıyorum” dedi.   Fahri Haner
TEMA etkinliğinin kapsamında Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında meşe palamudu tüplediler.

Yeşil bir dünya için el ele projesi kapsamında TEMA Gölcük temsilciliği tarafından etkinlik düzenlendi düzenlenen bu etkinliğe Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri katılım sağladılar. TEMA yetkilileri tarafından öğrencilere verilen Meşe Palamuttun tohumları ile birlikte, Gölcük Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesinde kurulan gittiler. Öğrenciler TEMA yetkilileri ile birlikte serada meşe palamuttun yetişmesi için elindeki tohumları tüplediler. 

TEMA Vakfının bu etkinliğine katılan öğrencileri ile ilgili kısa açıklama yapan okul müdürü Songül Bayraktar; “TEMA Vakfının bu önemli çalışmalarına okulumuzdan 3. Sınıf öğrencilerinin katılması çok bizleri gerçekten mutlu etti. Çevrenin yeşil kalması için, ağaçların faydalarını öğrenmesi için bu yaşta çocuklarımıza öğretmek çok önemli. Öğrencilerimiz ağaç tohumlarını nasıl tüplenecek ve bu ağaç nasıl yetişecek TEMA yetkililer tarafından uygulamalı olarak öğrendiler. İlerki zamanlarda kendileri çevreye katkı koyacaklarına inanıyorum” dedi. 
 Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.