LASTİK İŞ
ismail

YETENEKLİ MİNİKLER SERGİ AÇTI

15.04.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YETENEKLİ MİNİKLER SERGİ AÇTI

Gölcük İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş gurubu 11 Kur’an Kursları öğrencilerinin hat,filografi ve ebru alanlarında aldıkları eğitimler sonucu ürettikleri 30 eser Gölcük Anıtparkta sergilendi.

Sergiye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, kurs öğrencileri, hocaları ve veliler katıldılar. Minikler Protokolü Etkiledi Sergi Kur’an tilavetinin ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı yaptı. Yazıcı ” Kur’an derslerinin yanında böyle harika eserleri ortaya çıkaran öğrencilerimizi ve onları eğiten hocalarımızı kutlarım” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise Allah, Peygamber ve vatan sevgisi olan milletin sırtının yere gelmeyeceğini, küçük miniklerinde bu anlamda eserler sergilediklerini ifade ederek öğrencileri, hocalarını ve velilerini tebrik ettiklerini ifade etti. Kaymakam Mustafa Altıntaş ise büyüklerin bile zorlandıkları eserleri yapan öğrencileri takdir ettiklerini belirtti. Protokol konuşmalarının ardından sergi açılışı yapıldı. Yapılan eserler gezildi. Eserler bir gün süre ile halkın beğenisine açık kalacak.
Gölcük İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş gurubu 11 Kur’an Kursları öğrencilerinin hat,filografi ve ebru alanlarında aldıkları eğitimler sonucu ürettikleri 30 eser Gölcük Anıtparkta sergilendi.

Sergiye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, kurs öğrencileri, hocaları ve veliler katıldılar.

Minikler Protokolü Etkiledi

Sergi Kur’an tilavetinin ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı yaptı. Yazıcı ” Kur’an derslerinin yanında böyle harika eserleri ortaya çıkaran öğrencilerimizi ve onları eğiten hocalarımızı kutlarım” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise Allah, Peygamber ve vatan sevgisi olan milletin sırtının yere gelmeyeceğini, küçük miniklerinde bu anlamda eserler sergilediklerini ifade ederek öğrencileri, hocalarını ve velilerini tebrik ettiklerini ifade etti. Kaymakam Mustafa Altıntaş ise büyüklerin bile zorlandıkları eserleri yapan öğrencileri takdir ettiklerini belirtti.

Protokol konuşmalarının ardından sergi açılışı yapıldı. Yapılan eserler gezildi. Eserler bir gün süre ile halkın beğenisine açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.