YETİM ÇOCUKLAR YARDIM BEKLİYOR

24.12.2018 - 10:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YETİM ÇOCUKLAR YARDIM BEKLİYOR

İlçemizin esnaflarından Şirin Erkek Kuaför sahibi ve yardımsever İsmail Ak; “Türkmen Dağı Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocukları bu kış aylarında ayakları üşümemek için bot yardımını bekliyorlar” dedi.

Yardım severliği ile tanınan Gölcük Esnaflarından Şirin Erkek Kuaför sahibi ve yardımsever İsmail Ak, nerede bir mağdur gördüğünde veya duyduğunda hemen yardımına koşuyor. Uzun zamandan beri birçok il ve ilçelerine topladıkları yardımı ulaştıran yardımsever İsmail Ak, bu kez Türkmen Dağı Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocukları Gölcük'te yardım kampanyası başlattı. Yardım Kampanyasını başlatan yardımsever esnafımız İsmail Ak; “insanların mağduriyetini duyunca asla ve asla rahat olamam. İnsanların yardımına koşmak ve ihtiyacını gidermek için ben kendime bir vazife haline getirdim” dedi. Yetimler için yardım koşturan İsmail Ak; “önceki gün Türkmen Dağı Bayırbucak köyünden bana bir haber geldi. O köyde yaşayan yetim çocuklar bot yardımını bekliyorlar. Bu kış ortasında yetim çocukların ayaklarında ayakkabı veya bot olmayışı çocuklar üşüyor. Ben bu haberi aldığım gün itibaren bot kampanyasını düzenledim. Bu kampanyayı birçok yetkili kurumlarımızla paylaştım. Çocuk botu yaklaşık 30 liradır. Bu yardım bekleyen minik evlatlarımız için ilçemizde bulunan her kesi bu kampanyaya destek olmasını rica ediyorum. O mağdur çocuklarımız bizden yardım bekliyor” dedi. Yardımsever İsmail Ak, Türkmen Dağı Bayırbucak köyündeki yetim çocuklara yardım için gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fahri Haner       
İlçemizin esnaflarından Şirin Erkek Kuaför sahibi ve yardımsever İsmail Ak; “Türkmen Dağı Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocukları bu kış aylarında ayakları üşümemek için bot yardımını bekliyorlar” dedi.

Yardım severliği ile tanınan Gölcük Esnaflarından Şirin Erkek Kuaför sahibi ve yardımsever İsmail Ak, nerede bir mağdur gördüğünde veya duyduğunda hemen yardımına koşuyor. Uzun zamandan beri birçok il ve ilçelerine topladıkları yardımı ulaştıran yardımsever İsmail Ak, bu kez Türkmen Dağı Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocukları Gölcük'te yardım kampanyası başlattı. Yardım Kampanyasını başlatan yardımsever esnafımız İsmail Ak; “insanların mağduriyetini duyunca asla ve asla rahat olamam. İnsanların yardımına koşmak ve ihtiyacını gidermek için ben kendime bir vazife haline getirdim” dedi.

Yetimler için yardım koşturan İsmail Ak; “önceki gün Türkmen Dağı Bayırbucak köyünden bana bir haber geldi. O köyde yaşayan yetim çocuklar bot yardımını bekliyorlar. Bu kış ortasında yetim çocukların ayaklarında ayakkabı veya bot olmayışı çocuklar üşüyor. Ben bu haberi aldığım gün itibaren bot kampanyasını düzenledim. Bu kampanyayı birçok yetkili kurumlarımızla paylaştım. Çocuk botu yaklaşık 30 liradır. Bu yardım bekleyen minik evlatlarımız için ilçemizde bulunan her kesi bu kampanyaya destek olmasını rica ediyorum. O mağdur çocuklarımız bizden yardım bekliyor” dedi. Yardımsever İsmail Ak, Türkmen Dağı Bayırbucak köyündeki yetim çocuklara yardım için gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fahri Haner       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.