LASTİK İŞ
ismail

YETİMLERE YARDIM ELİ UZANIYOR

16.02.2019 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YETİMLERE YARDIM ELİ UZANIYOR

Gölcüklü yetimlere yardım devam ediyor diyen İHH Gölcük başkanı Dinçer Koç, pazartesi günü ile Cuma günü arası Gölcük 20. Sokak Adnan Menderes iş merkezi önünde yetimler yararına kermes kuruyoruz” dedi.

İHH Gölcük başkanı Dinçer Koç; “kurumumuz yardıma muhtaç ve özellikle yetimler için yardımlar aralıksız devam ediyor. Bu ayın 18 ile 22 si arasında Gölcüklü yetimler için Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak Adnan Menderes iş merkezinin önünden Gölcük yetimler yararına kermes açıyoruz. Kermes ten elde edilen gelir yetimlerimize kaynak olarak aktarılacaktır. Okul kırtasiyeleri, çanta, forma, bot, mont, aileye kömür ve gıda yardımı devam ediyor. Bu yardımlarımız rutin olarak kış yaz devam ediyor. Hayırsever insanlarımız yetimlere yardım yapmak isteyen gerek yurt dışı gerekse yurt içi IHH büromuzla irtibata geçebilirler. Aynı zamanda 0533 431 31 69 nolu telefonla arayabilirler” dedi. Yetimler yararına düzenleyeceği gece ile ilgili bilgi ceren Koç; “Geleneksel hale getirdiğimiz yetim gecesi bu ayda bu gecemizi düzenliyoruz. 22 Şubat 21019 Cuma günü saat 19 da Gölcük Kapalı spor salonunda Dünyada ve Türkiye'de bulunan yetim gecesi düzenlenecektir. Düzenlenecek bu yetim gecesinde konuşmalar ve konser verilecek. Konsere katılmak isteyen vatandaşlarımız için Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi önünde otobüs kalkacak. Otobüs ücretsiz. Yapılan yetim gecesi halkımıza açık ve ücretsizdir. Tüm gölcük halkı davetlidir” dedi. Fahri Haner     
Gölcüklü yetimlere yardım devam ediyor diyen İHH Gölcük başkanı Dinçer Koç, pazartesi günü ile Cuma günü arası Gölcük 20. Sokak Adnan Menderes iş merkezi önünde yetimler yararına kermes kuruyoruz” dedi.

İHH Gölcük başkanı Dinçer Koç; “kurumumuz yardıma muhtaç ve özellikle yetimler için yardımlar aralıksız devam ediyor. Bu ayın 18 ile 22 si arasında Gölcüklü yetimler için Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak Adnan Menderes iş merkezinin önünden Gölcük yetimler yararına kermes açıyoruz. Kermes ten elde edilen gelir yetimlerimize kaynak olarak aktarılacaktır. Okul kırtasiyeleri, çanta, forma, bot, mont, aileye kömür ve gıda yardımı devam ediyor. Bu yardımlarımız rutin olarak kış yaz devam ediyor. Hayırsever insanlarımız yetimlere yardım yapmak isteyen gerek yurt dışı gerekse yurt içi IHH büromuzla irtibata geçebilirler. Aynı zamanda 0533 431 31 69 nolu telefonla arayabilirler” dedi.
Yetimler yararına düzenleyeceği gece ile ilgili bilgi ceren Koç; “Geleneksel hale getirdiğimiz yetim gecesi bu ayda bu gecemizi düzenliyoruz. 22 Şubat 21019 Cuma günü saat 19 da Gölcük Kapalı spor salonunda Dünyada ve Türkiye'de bulunan yetim gecesi düzenlenecektir. Düzenlenecek bu yetim gecesinde konuşmalar ve konser verilecek. Konsere katılmak isteyen vatandaşlarımız için Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi önünde otobüs kalkacak. Otobüs ücretsiz. Yapılan yetim gecesi halkımıza açık ve ücretsizdir. Tüm gölcük halkı davetlidir” dedi.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.