LASTİK İŞ
ismail

YILDIZ ERKEKLER FİNALDE

Spor 12.03.2015 - 16:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YILDIZ ERKEKLER FİNALDE

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Düzce ilinde düzenlenen Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonasında Gölcük Belediyespor finale kalmaya hak kazandı.

Gölcük Belediyespor           : 77 Kırklareli Trend spor   : 75                       Bölge Şampiyonasının üçüncü maçında Kırklareli Trend spor   ile karşılaşan Gölcük Belediye spor kulübü Yıldız Erkekler Basketbol takımımız gösterdikleri üstün performans ile şampiyonluk maçı oynamaya hak kazandı.Final maçı 14 Mart Cumartesi günü saat 11:00 Düzcede yapılacaktır. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Gölcük Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı devreyi 47-45 önde kapattı. Üstünlüğünü maçın ikinci devresinde de sürdüren takımımız karşılaşmadan 77-75 galip ayrıldı.Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan basketbolcularımız ve Gölcük Belediyespor yönetimi son maçıda kazanıp şampiyon olacaklarını söylediler.
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Düzce ilinde düzenlenen Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonasında Gölcük Belediyespor finale kalmaya hak kazandı.

Gölcük Belediyespor           : 77

Kırklareli Trend spor   : 75                      

Bölge Şampiyonasının üçüncü maçında Kırklareli Trend spor   ile karşılaşan Gölcük Belediye spor kulübü Yıldız Erkekler Basketbol takımımız gösterdikleri üstün performans ile şampiyonluk maçı oynamaya hak kazandı.Final maçı 14 Mart Cumartesi günü saat 11:00 Düzcede yapılacaktır.

Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Gölcük Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı devreyi 47-45 önde kapattı.

Üstünlüğünü maçın ikinci devresinde de sürdüren takımımız karşılaşmadan 77-75 galip ayrıldı.Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan basketbolcularımız ve Gölcük Belediyespor yönetimi son maçıda kazanıp şampiyon olacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.