YİNE ŞARBON !

Sağlık 06.09.2018 - 20:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YİNE ŞARBON !

Geçtiğimiz ay Hasaneyn köyünde yaşanan Şarbon vakası Lütfiye köyüne sıçradı. Köy üç haftalığına karantina altına alındı

Konuyla ilgili görüştüğümüz Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Şu ana kadar hastalık bulaşmış kimse yok. Kan örnekleri alındı. Sonucunun çıkmasını bekliyoruz. Köyün giriş ve çıkışlarına karantina tabelası asıldı. Köy üç hafta karantina altında tututlacakç Köyde aşılamalar başaldı” dedi. Kaymakam Altıntaş, bölgede ölen hayvan olmadığı, sağlık kurumlarına başvuran kimsenin de bulunmadığını belirti. Bölgede karantina uygulaması ve ise aşılama çalışmaları devam ediyor.  
Geçtiğimiz ay Hasaneyn köyünde yaşanan Şarbon vakası Lütfiye köyüne sıçradı. Köy üç haftalığına karantina altına alındı

Konuyla ilgili görüştüğümüz Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Şu ana kadar hastalık bulaşmış kimse yok. Kan örnekleri alındı. Sonucunun çıkmasını bekliyoruz. Köyün giriş ve çıkışlarına karantina tabelası asıldı. Köy üç hafta karantina altında tututlacakç Köyde aşılamalar başaldı” dedi.

Kaymakam Altıntaş, bölgede ölen hayvan olmadığı, sağlık kurumlarına başvuran kimsenin de bulunmadığını belirti. Bölgede karantina uygulaması ve ise aşılama çalışmaları devam ediyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.