YKS'DE KÜLTÜR FARKI

Eğitim 01.09.2020 - 14:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YKS'DE KÜLTÜR FARKI

Bilgili Kültür Anadolu Lisesi öğrencilerinden Selen Sezer TYT puan türünde Türkiye 418.si olarak Kocaeli’de ilk bindeki en iyi ikinci dereceyi elde ederek ailesinin ve okulunun gurur kaynağı olmuştu.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yks yerleştirmelerinin sonuçlarıyla Bilgili Kültür Okulları başarısını bir kez daha ortaya koydu. Tercih yapan lise son sınıf öğrencilerinin yüzde 97’si istedikleri bölüme yerleşmeyi başardı. Öğrencinlerin 18’i Sağlık Fakültelerine, 4’ü Hukuk, 8’i Mühendislik, 6’sı Mimarlık, 14’ü Fen Edebiyat ve 5’, İİB fakültelerine yerleştiler. Ülkemizin en seçkin üniversitelerinin de aralarında yer aldığı okullara yerleşmeyi başaran öğrencileri okul yönetimi tebrik etti. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Başladı Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Bilgili Kültür Okulları’nda anasınıfı, 8 ve 12. Sınıflarda, Covid-19 salgınına karşı tüm önlemler alınarak yüz yüze eğitim başladı. Öğrenciler hijyen kurallarının üst düzeyde uygulandığı temiz bir ortamda eğitimlerine devam ederken, diğer kademelerdeki öğrenciler ise Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda online derslerine başladı. Geçtiğimiz yıl hiçbir aksaklık yaşamadan online derslerini gerçekleştiren Bilgili Kültür Okulları, 21 Eylül’e kadar devam edecek olan bu süreçte öğrencilerin sınıf ortamını ve okul disiplinini unutmamaları için çeşitli önlemler aldı. İlk gün için oldukça verimli geçen online dersler 21 Eylül’den itibaren yüz yüze eğitim ile devam edecek.  
Bilgili Kültür Anadolu Lisesi öğrencilerinden Selen Sezer TYT puan türünde Türkiye 418.si olarak Kocaeli’de ilk bindeki en iyi ikinci dereceyi elde ederek ailesinin ve okulunun gurur kaynağı olmuştu.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yks yerleştirmelerinin sonuçlarıyla Bilgili Kültür Okulları başarısını bir kez daha ortaya koydu. Tercih yapan lise son sınıf öğrencilerinin yüzde 97’si istedikleri bölüme yerleşmeyi başardı. Öğrencinlerin 18’i Sağlık Fakültelerine, 4’ü Hukuk, 8’i Mühendislik, 6’sı Mimarlık, 14’ü Fen Edebiyat ve 5’, İİB fakültelerine yerleştiler. Ülkemizin en seçkin üniversitelerinin de aralarında yer aldığı okullara yerleşmeyi başaran öğrencileri okul yönetimi tebrik etti.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Bilgili Kültür Okulları’nda anasınıfı, 8 ve 12. Sınıflarda, Covid-19 salgınına karşı tüm önlemler alınarak yüz yüze eğitim başladı. Öğrenciler hijyen kurallarının üst düzeyde uygulandığı temiz bir ortamda eğitimlerine devam ederken, diğer kademelerdeki öğrenciler ise Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda online derslerine başladı. Geçtiğimiz yıl hiçbir aksaklık yaşamadan online derslerini gerçekleştiren Bilgili Kültür Okulları, 21 Eylül’e kadar devam edecek olan bu süreçte öğrencilerin sınıf ortamını ve okul disiplinini unutmamaları için çeşitli önlemler aldı. İlk gün için oldukça verimli geçen online dersler 21 Eylül’den itibaren yüz yüze eğitim ile devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.