LASTİK İŞ

YKS'DE TÜRKİYE 304.SÜ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARINDAN

Eğitim 31.07.2018 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YKS'DE TÜRKİYE 304.SÜ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARINDAN

Yükseköğrenim Kurumları Sınavında, Özel Bilgili Kültür Okulları öğrencisi İzzet Kerem Karabeyoğlu Türkiye Genelinde 304. olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Özel Bilgili Kültür Okulları; Türkiye genelinde ilk binde 3 derece, ilk 5 bin'de 11 derece ve ilk 10 binde ise tam 32 derece elde etmeyi başardı.

Yükseköğrenim Kurumları Sınavında, Özel Bilgili Kültür Okulları öğrencisi İzzet Kerem Karabeyoğlu Türkiye Genelinde 304. olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Özel Bilgili Kültür Okulları; Türkiye genelinde ilk binde 3 derece, ilk 5 bin'de 11 derece ve ilk 10 binde ise tam 32 derece elde etmeyi başardı. Okul yönetimi; 7-14 Ağustos'ta yapılacak olan üniversite tercihlerinde, Kocaeli'de ki tüm öğrencileri Bilgili Kültür Eğitim Kurumlarına davet ettiler. LİSE TERCİHLERİNDE BAŞARI  2 Haziran'da gerçekleşen Liselere Geçiş Sınavında ilk binde 3 öğrencisi olan Özel Bilgili Kültür Okulları 8. Sınıf öğrencilerinin 23'ü Fen Liselerine girmeye hak kazanırken, öğrencilerin 80'i nitelikli okullara girmeye hak kazandı. Nitelikli okul kazanan öğrencilerin birçoğu ise lise öğrenim hayatlarını Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesinde devam etmeye karar verip kayıtlarını yenilediler. Okul yönetimi ise tercih döneminden sonra büyük gurur yaşadıklarını belirttiler. “Nitelikli okullara gidebilecek öğrencilerimiz olmasına rağmen bizleri tercih ettiler. Sürekli değişen sisteme hızlı bir şekilde adapte olup, öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bundan sonraki yıllarda da kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” 
Yükseköğrenim Kurumları Sınavında, Özel Bilgili Kültür Okulları öğrencisi İzzet Kerem Karabeyoğlu Türkiye Genelinde 304. olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Özel Bilgili Kültür Okulları; Türkiye genelinde ilk binde 3 derece, ilk 5 bin'de 11 derece ve ilk 10 binde ise tam 32 derece elde etmeyi başardı.

Yükseköğrenim Kurumları Sınavında, Özel Bilgili Kültür Okulları öğrencisi İzzet Kerem Karabeyoğlu Türkiye Genelinde 304. olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Özel Bilgili Kültür Okulları; Türkiye genelinde ilk binde 3 derece, ilk 5 bin'de 11 derece ve ilk 10 binde ise tam 32 derece elde etmeyi başardı. Okul yönetimi; 7-14 Ağustos'ta yapılacak olan üniversite tercihlerinde, Kocaeli'de ki tüm öğrencileri Bilgili Kültür Eğitim Kurumlarına davet ettiler.

LİSE TERCİHLERİNDE BAŞARI 
2 Haziran'da gerçekleşen Liselere Geçiş Sınavında ilk binde 3 öğrencisi olan Özel Bilgili Kültür Okulları 8. Sınıf öğrencilerinin 23'ü Fen Liselerine girmeye hak kazanırken, öğrencilerin 80'i nitelikli okullara girmeye hak kazandı. Nitelikli okul kazanan öğrencilerin birçoğu ise lise öğrenim hayatlarını Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesinde devam etmeye karar verip kayıtlarını yenilediler. Okul yönetimi ise tercih döneminden sonra büyük gurur yaşadıklarını belirttiler. “Nitelikli okullara gidebilecek öğrencilerimiz olmasına rağmen bizleri tercih ettiler. Sürekli değişen sisteme hızlı bir şekilde adapte olup, öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bundan sonraki yıllarda da kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.