LASTİK İŞ

YOĞUN BAKIM DENETİMDEN GEÇTİ

Sağlık 13.04.2019 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YOĞUN BAKIM DENETİMDEN GEÇTİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Yoğun bakım Endikasyon” değerlendirmesi yapıldı.

Yapılan değerlendirme ile Kocaeli ilinde faaliyet gösteren kamu hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinden halkımızın daha etkin ve hakkaniyetli yararlanmasını sağlayarak kişilerin yaşam kalitesini yükseltmek hedeflerinden hareketle, yoğun bakım yatak doluluk oranlarının hizmeti aksatmayacak seviyeye düşürülebilmesi ve basamağına uygun endikasyonu bulunan hasta yatışının sağlanması amaçlanmaktadır. Yoğun Bakım Endikasyon Değerlendirmesi, Özellikli Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Abdullah Kayalı, Özellikli Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli hemşire Özlem Okur ve Sağlık Bilimler Üniversitesi Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde görevli Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Hande Aytuluk’un katılımı ile gerçekleşti.  
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Yoğun bakım Endikasyon” değerlendirmesi yapıldı.

Yapılan değerlendirme ile Kocaeli ilinde faaliyet gösteren kamu hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinden halkımızın daha etkin ve hakkaniyetli yararlanmasını sağlayarak kişilerin yaşam kalitesini yükseltmek hedeflerinden hareketle, yoğun bakım yatak doluluk oranlarının hizmeti aksatmayacak seviyeye düşürülebilmesi ve basamağına uygun endikasyonu bulunan hasta yatışının sağlanması amaçlanmaktadır.

Yoğun Bakım Endikasyon Değerlendirmesi, Özellikli Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Abdullah Kayalı, Özellikli Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli hemşire Özlem Okur ve Sağlık Bilimler Üniversitesi Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde görevli Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Hande Aytuluk’un katılımı ile gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.