LASTİK İŞ
ismail

YOLCU OTOBÜSÜNDEN 30 KİLO EROİN ÇIKTI

Gündem 27.08.2020 - 16:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YOLCU OTOBÜSÜNDEN 30 KİLO EROİN ÇIKTI

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından durdurulan bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünden, 30 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan istihbarı çalışmalar sonucu,   Kocaeli üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına dair bilgilere ulaşıldı.  Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, sevkiyatın bir seyahat firmasına ait otobüs ile gerçekleştirileceği bilgisine ulaşan ekipler,  operasyon için düğmeye bastı.  Takibe alınan araç TEM Otoyolu Derince mevkiinde durdurularak detektör köpek  ‘Alfa’ ile arandı.   59 PAKETTE  30 KİLO 800 GRAM EROİN Polis köpeğinin araç içerisinde el bagajlarının konulduğu nokta ile cam arasındaki bölgeye tepki vermesi üzerine,  otobüs detaylı inceleme için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne çekildi. Burada yapılan aramada çıtalar sökülünce, içerisinde zulalanmış 59 paket içerisinde 30 kilo 800 gram eroin ele geçirildi.  Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın devam etmesi nedeniyle şüphelilerin isimleri ve uyuşturucunun nerden gelip nereye gittiği konusunda ek bir açıklama yapılmadı.
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından durdurulan bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünden, 30 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan istihbarı çalışmalar sonucu,   Kocaeli üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına dair bilgilere ulaşıldı.  Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, sevkiyatın bir seyahat firmasına ait otobüs ile gerçekleştirileceği bilgisine ulaşan ekipler,  operasyon için düğmeye bastı.  Takibe alınan araç TEM Otoyolu Derince mevkiinde durdurularak detektör köpek  ‘Alfa’ ile arandı.

 

59 PAKETTE  30 KİLO 800 GRAM EROİN

Polis köpeğinin araç içerisinde el bagajlarının konulduğu nokta ile cam arasındaki bölgeye tepki vermesi üzerine,  otobüs detaylı inceleme için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne çekildi. Burada yapılan aramada çıtalar sökülünce, içerisinde zulalanmış 59 paket içerisinde 30 kilo 800 gram eroin ele geçirildi.  Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın devam etmesi nedeniyle şüphelilerin isimleri ve uyuşturucunun nerden gelip nereye gittiği konusunda ek bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.