LASTİK İŞ
ismail

Yöresel Hatay Ürünlerinin Online Tedarikçisi: Hataykoy.com

23.06.2017 - 19:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Yöresel Hatay Ürünlerinin Online Tedarikçisi: Hataykoy.com

Hatay yöresel ürünlerinin online mağazası Hataykoy.com; meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen soğuk sıkım Hatay zeytinyağı, güneşte kurutulan yöresel Hatay salça çeşitleri, salamura yaprak, yöresel sürk, çökelek ve yöresel baharat çeşitleri gibi yöreye ait daha birçok meşhur lezzeti tek çatı altında bir araya getiriyor.

  Hatay yöresel ürünlerinin online mağazası Hataykoy.com; meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen soğuk sıkım Hatay zeytinyağı, güneşte kurutulan yöresel Hatay salça çeşitleri, salamura yaprak, yöresel sürk, çökelek ve yöresel baharat çeşitleri gibi yöreye ait daha birçok meşhur lezzeti tek çatı altında bir araya getiriyor. Yöresel ürün alışverişi anlamında güvenli alışverişin e-ticaretteki temsilcisi olan Hataykoy.com web sitesi Hatay yöresine ait ürünlerin hızlı bir şekilde tedarik edilmesini sağlıyor.   Hatay yöresinden doğal ürünleri adresinize kadar getiren Hataykoy.com, bölgede oldukça meşhur olan halhalı zeytinlerinden elde edilen Hatay zeytinyağının da satın alınabileceği güvenilir bir internet sitesidir. Hatay Köy’deki zeytinyağı çeşitleri; 5 litrelik 0.80 asit değerli ile soğuk sıkım zeytinyağı, 750 mililitrelik 1.50 asit değeri ile soğuk sıkım zeytinyağı ve 750 mililitrelik 0.80 asit değeri ile sokum sıkım zeytinyağı olarak karşımıza çıkıyor.   Yöresel Hatay salçaları ve Hatay zeytinyağı nasıl hazırlanıyor?   Hataykoy.com’daki domates salçaları, yörede yetiştirilen domateslerin katkısız şekilde, geleneksel yöntemlerle işlenmesiyle elde ediliyor. Hatay’ın tatlı ve acı biber salçalarının hazırlığında, Ağustos ayının sonlarına doğru iyice kızaran ve olgunlaşan biberler kullanılıyor. Temizlenen ve yıkanan biberler güneşte kuruduktan sonra öğütülüyor ve geniş bir tepside güneşte kurutuluyor.   Hatay yöresel zeytinyağının hazırlığı Kasım ayında zeytinlerin hasat zamanı geldiğinde başlıyor. Yörenin halhalı zeytinleri ağaca ve dallarına zarar vermeden tek tek elle toplanıyor ve geleneksel usullerle ezilerek, yine geleneksel yöntemlerle zeytinlerin yağı alınıyor. Zeytinyağı titizlikle şişelenerek kapınıza kadar getiriliyor. Yöresel ürünler arasında değerli bir yere sahip olan Hatay zeytinyağını sağlıklı yemeklerinizde, salatalarınızda, bebeğinizin ve çocuklarınızın yemeklerinde güvenle kullanabilirsiniz.   Bahçeden sebzeler ve dalından meyveler Hataykoy.com’da   Hatay Köy’de doğal sebze ve meyveler de bulunuyor. Yörede yetişen bahçeden sebzeler ve dalından meyveler adrese kadar getiriliyor. Hatay Köy’ün doğal sebze ve meyveleri arasında; Ayşe kadın fasulye, samandağ biberi, topak patlıcan, Samandağ yerli domates, Samandağ yerli salatalık, kayısı şekerpare ve limon yer alıyor.   Müşterilerine hızlı alışveriş fırsatı sunan https://www.hataykoy.com web sitesinden vereceğiniz siparişlerinizde online kredi kartı, banka havalesi, kapıda nakit ödeme gibi farklı ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.        
Hatay yöresel ürünlerinin online mağazası Hataykoy.com; meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen soğuk sıkım Hatay zeytinyağı, güneşte kurutulan yöresel Hatay salça çeşitleri, salamura yaprak, yöresel sürk, çökelek ve yöresel baharat çeşitleri gibi yöreye ait daha birçok meşhur lezzeti tek çatı altında bir araya getiriyor.

 

Hatay yöresel ürünlerinin online mağazası Hataykoy.com; meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen soğuk sıkım Hatay zeytinyağı, güneşte kurutulan yöresel Hatay salça çeşitleri, salamura yaprak, yöresel sürk, çökelek ve yöresel baharat çeşitleri gibi yöreye ait daha birçok meşhur lezzeti tek çatı altında bir araya getiriyor. Yöresel ürün alışverişi anlamında güvenli alışverişin e-ticaretteki temsilcisi olan Hataykoy.com web sitesi Hatay yöresine ait ürünlerin hızlı bir şekilde tedarik edilmesini sağlıyor.
 

Hatay yöresinden doğal ürünleri adresinize kadar getiren Hataykoy.com, bölgede oldukça meşhur olan halhalı zeytinlerinden elde edilen Hatay zeytinyağının da satın alınabileceği güvenilir bir internet sitesidir. Hatay Köy’deki zeytinyağı çeşitleri; 5 litrelik 0.80 asit değerli ile soğuk sıkım zeytinyağı, 750 mililitrelik 1.50 asit değeri ile soğuk sıkım zeytinyağı ve 750 mililitrelik 0.80 asit değeri ile sokum sıkım zeytinyağı olarak karşımıza çıkıyor.

 

Yöresel Hatay salçaları ve Hatay zeytinyağı nasıl hazırlanıyor?

 

Hataykoy.com’daki domates salçaları, yörede yetiştirilen domateslerin katkısız şekilde, geleneksel yöntemlerle işlenmesiyle elde ediliyor. Hatay’ın tatlı ve acı biber salçalarının hazırlığında, Ağustos ayının sonlarına doğru iyice kızaran ve olgunlaşan biberler kullanılıyor. Temizlenen ve yıkanan biberler güneşte kuruduktan sonra öğütülüyor ve geniş bir tepside güneşte kurutuluyor.

 

Hatay yöresel zeytinyağının hazırlığı Kasım ayında zeytinlerin hasat zamanı geldiğinde başlıyor. Yörenin halhalı zeytinleri ağaca ve dallarına zarar vermeden tek tek elle toplanıyor ve geleneksel usullerle ezilerek, yine geleneksel yöntemlerle zeytinlerin yağı alınıyor. Zeytinyağı titizlikle şişelenerek kapınıza kadar getiriliyor. Yöresel ürünler arasında değerli bir yere sahip olan Hatay zeytinyağını sağlıklı yemeklerinizde, salatalarınızda, bebeğinizin ve çocuklarınızın yemeklerinde güvenle kullanabilirsiniz.

 

Bahçeden sebzeler ve dalından meyveler Hataykoy.com’da

 

Hatay Köy’de doğal sebze ve meyveler de bulunuyor. Yörede yetişen bahçeden sebzeler ve dalından meyveler adrese kadar getiriliyor. Hatay Köy’ün doğal sebze ve meyveleri arasında; Ayşe kadın fasulye, samandağ biberi, topak patlıcan, Samandağ yerli domates, Samandağ yerli salatalık, kayısı şekerpare ve limon yer alıyor.

 

Müşterilerine hızlı alışveriş fırsatı sunan https://www.hataykoy.com web sitesinden vereceğiniz siparişlerinizde online kredi kartı, banka havalesi, kapıda nakit ödeme gibi farklı ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.