LASTİK İŞ

YÖRESEL TATLARI BİRLEŞTİREN PAÇÇA AÇILDI

Ekonomi 07.06.2020 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÖRESEL TATLARI BİRLEŞTİREN PAÇÇA AÇILDI

İlçemizin sevilen ve sayılan simalardan Mustafa Bayazıt yemeklerden yöresel tatları birleştirerek Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi N0- 17 de Paçça Marka adı altında yeni iş yerini açtı.

Yaklaşık 20 yıldır yemek sektöründe hizmet veren Mustafa Bayazıt 10 yıldır Köfteci Beyazıt'ı işleten Bayazıt daha iyi hizmet vermek için yemek sektöründe yöresel tatları birleştirerek yeni bir işyerini açtı. Hizmete giren paça işyeri öncelikle hijyen bir ortamda hizmet vermeye başladı.   Hijyenik bir ortamda hizmet veren Paçça işletmenin sahibi Mustafa Bayazıt; “Yaklaşık 20 yıldır yemek sektöründe hizmet veriyorum. Son 10 yılda Gölcük Dumlupınar Mahallesi İskele yolu üzerinde köfteci Beyazıt olarak hemşerilerime hizmet verdim. Bu süreç içerisinde Gölcüklü hemşerilerime daha iyi hizmet verebilmek için yöresel tatları birleştirerek Paçça marka adı altında yeni bir işyerini kurdum. Bu güzel tatlarında başlıca her gün meşhur Rize kavurması, yine her gün Erzincan yöresinden Güveçte Kuru fasulye, her gün ızgara köfte ve Arnavut ciğeri gibi güzel tatlarıyla Gölcüklü hemşerilerimizin hizmetine geçtiğimiz cuma günü hizmete girdik. Hemşerilerimize hizmet verirken önceliğimiz temizlik ve hijyendir. Birlikte çalıştığım arkadaşlarımla temizlik ve hijyene önem veriyoruz” dedi. Fahri Haner   
İlçemizin sevilen ve sayılan simalardan Mustafa Bayazıt yemeklerden yöresel tatları birleştirerek Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi N0- 17 de Paçça Marka adı altında yeni iş yerini açtı.

Yaklaşık 20 yıldır yemek sektöründe hizmet veren Mustafa Bayazıt 10 yıldır Köfteci Beyazıt'ı işleten Bayazıt daha iyi hizmet vermek için yemek sektöründe yöresel tatları birleştirerek yeni bir işyerini açtı. Hizmete giren paça işyeri öncelikle hijyen bir ortamda hizmet vermeye başladı.

 

Hijyenik bir ortamda hizmet veren Paçça işletmenin sahibi Mustafa Bayazıt; “Yaklaşık 20 yıldır yemek sektöründe hizmet veriyorum. Son 10 yılda Gölcük Dumlupınar Mahallesi İskele yolu üzerinde köfteci Beyazıt olarak hemşerilerime hizmet verdim. Bu süreç içerisinde Gölcüklü hemşerilerime daha iyi hizmet verebilmek için yöresel tatları birleştirerek Paçça marka adı altında yeni bir işyerini kurdum. Bu güzel tatlarında başlıca her gün meşhur Rize kavurması, yine her gün Erzincan yöresinden Güveçte Kuru fasulye, her gün ızgara köfte ve Arnavut ciğeri gibi güzel tatlarıyla Gölcüklü hemşerilerimizin hizmetine geçtiğimiz cuma günü hizmete girdik. Hemşerilerimize hizmet verirken önceliğimiz temizlik ve hijyendir. Birlikte çalıştığım arkadaşlarımla temizlik ve hijyene önem veriyoruz” dedi.

Fahri Haner   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.