Yozgat da Takıldı 0-1

Spor 20.10.2013 - 23:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Yozgat da Takıldı 0-1

Gölcükspor kendi evinde karşılaştığı Yimpaş Yozgatspor'a 0-1 yenildi.

HAKEMLER: Cihan Burgan **, Tuna Ayran **, Çağlar Akın ** STAT: Şirinköy Stadı GÖLCÜKSPOR: Lokman Atakol **, Sefa Çağlar **, Mehmet Öztonga **, Ensar Çetinkaya **, İbrahim Demirer **, Sezgin Bektaş **, Sinan Demir **, Abdullah Sönmez **, Emre Kart **, Özgür Mollamehmetoğlu **, Deniz Sığa **. Y. YOZGATSPOR: M. Akif Önal **, Volkan Zemen **, Serdar Kılıç **, Salih Yurt **, Emre Uzunca **, Azem Yavuz **, Adem Gültekin **, Gökhan Solak **, Göktuğ Uzunoğlu **, Levent Yılmaz **, Mehmet Yaman ** GOLLER: Levent Yılmaz (Dk. 44) SARI KARTLAR: Sefa Yurteri (Dk. 26), İbrahim Demirer (Dk. 58), Serdar Kılıç (Dk. 61) **************** MAÇTAN NOTLAR… Maçı Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Muhyettin Yıldırım, FİFA Kokartlı eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tiryaki ve Cumali Özcan, AK Parti Gölcük belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ, Gölcükspor Kulüp Başkanı İsmail Gençdemir ile yöneticiler birlikte izledi. * Gölcükspor-Y.Yozgatspor maçını yaklaşık 40 kişilik bir Yozgatspor taraftar grubu izleyerek, takımlarına destek verdiler. Maç öncesi bazı olumsuzlukların yaşanması can sıktı. İstiklal Marşı okunurken, sık sık kesilmesi nedeniyle statta bulunanlar İstiklal Marşını tamamlarken, bir başka olumsuzluk da maç başında arızalanan skorbord tabelası oldu. Gölcükspor’da sarı kart cezası sona eren Sefa Yurteri, bir maç aradan sonra ilk 11’deki yerini alırken, sakatlıkları devam eden kaptan İbrahim Gürel ile Mert Ege maç kadrosunda yer almadı. Bu iki oyuncunun yerine Sinan Demir ve Deniz Sığa görev aldı.    Zirveye oynayan Gölcükspor’u, bazı taraftarlar 5 lira bilet bedeli verip tribünden izlemek yerine, Beleştepe’den izlemeleri yönetimi çileden çıkardı. Beleştepe’deki taraftar sayısı, yine her maçta olduğu gibi neredeyse stattaki taraftarlardan fazlaydı. MAÇTAN DAKİKALAR… Dk. 32 Gelişen Gölcükspor atağında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Deniz Sığa’nın sert şutunu kaleci Mehmet son anda önledi. Seken topu defans uzaklaştırıken, bu pozisyon Gölcükspor’un en ciddi atağı oldu. Dk. 42 Yozgatsporlu Azem, ceza alanı dışında topla buluştu. Çok sert vuruşu az farkla üstten auta giderken, bu pozisyonda Yozgatspor’un ilk ciddi pozisyonu oldu. Dk. 44 Gol: Bu dakikada gelişen Yozgatspor atağında ceza alanı içine yapılan ortayı kaleci Lokman kısa tokatladı. Arkaya seken topu iyi takip eden Levent Yılmaz, kafayla topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarı atılan bu golle Yozgatspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Dk. 53 Sol kanattan Sinan Demir’in ceza sahasına ortasında seken topu önünde bulunan Özgür’ün kötü vuruşu kale üstünden auta gitti. KArşılaşmada başka gol olmayınca Gölcükspor maçtan 0-1 mağlup ayrıldı
Gölcükspor kendi evinde karşılaştığı Yimpaş Yozgatspor'a 0-1 yenildi.

HAKEMLER: Cihan Burgan **, Tuna Ayran **, Çağlar Akın **

STAT: Şirinköy Stadı

GÖLCÜKSPOR: Lokman Atakol **, Sefa Çağlar **, Mehmet Öztonga **, Ensar Çetinkaya **, İbrahim Demirer **, Sezgin Bektaş **, Sinan Demir **, Abdullah Sönmez **, Emre Kart **, Özgür Mollamehmetoğlu **, Deniz Sığa **.

Y. YOZGATSPOR: M. Akif Önal **, Volkan Zemen **, Serdar Kılıç **, Salih Yurt **, Emre Uzunca **, Azem Yavuz **, Adem Gültekin **, Gökhan Solak **, Göktuğ Uzunoğlu **, Levent Yılmaz **, Mehmet Yaman **

GOLLER: Levent Yılmaz (Dk. 44)

SARI KARTLAR: Sefa Yurteri (Dk. 26), İbrahim Demirer (Dk. 58), Serdar Kılıç (Dk. 61)

****************

MAÇTAN NOTLAR…

  • Maçı Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Muhyettin Yıldırım, FİFA Kokartlı eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tiryaki ve Cumali Özcan, AK Parti Gölcük belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ, Gölcükspor Kulüp Başkanı İsmail Gençdemir ile yöneticiler birlikte izledi.

  • * Gölcükspor-Y.Yozgatspor maçını yaklaşık 40 kişilik bir Yozgatspor taraftar grubu izleyerek, takımlarına destek verdiler.

  • Maç öncesi bazı olumsuzlukların yaşanması can sıktı. İstiklal Marşı okunurken, sık sık kesilmesi nedeniyle statta bulunanlar İstiklal Marşını tamamlarken, bir başka olumsuzluk da maç başında arızalanan skorbord tabelası oldu.

  • Gölcükspor’da sarı kart cezası sona eren Sefa Yurteri, bir maç aradan sonra ilk 11’deki yerini alırken, sakatlıkları devam eden kaptan İbrahim Gürel ile Mert Ege maç kadrosunda yer almadı. Bu iki oyuncunun yerine Sinan Demir ve Deniz Sığa görev aldı.   

  • Zirveye oynayan Gölcükspor’u, bazı taraftarlar 5 lira bilet bedeli verip tribünden izlemek yerine, Beleştepe’den izlemeleri yönetimi çileden çıkardı. Beleştepe’deki taraftar sayısı, yine her maçta olduğu gibi neredeyse stattaki taraftarlardan fazlaydı.

MAÇTAN DAKİKALAR…

Dk. 32 Gelişen Gölcükspor atağında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Deniz Sığa’nın sert şutunu kaleci Mehmet son anda önledi. Seken topu defans uzaklaştırıken, bu pozisyon Gölcükspor’un en ciddi atağı oldu.

Dk. 42 Yozgatsporlu Azem, ceza alanı dışında topla buluştu. Çok sert vuruşu az farkla üstten auta giderken, bu pozisyonda Yozgatspor’un ilk ciddi pozisyonu oldu.

Dk. 44 Gol: Bu dakikada gelişen Yozgatspor atağında ceza alanı içine yapılan ortayı kaleci Lokman kısa tokatladı. Arkaya seken topu iyi takip eden Levent Yılmaz, kafayla topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.

İlk yarı atılan bu golle Yozgatspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Dk. 53 Sol kanattan Sinan Demir’in ceza sahasına ortasında seken topu önünde bulunan Özgür’ün kötü vuruşu kale üstünden auta gitti.

KArşılaşmada başka gol olmayınca Gölcükspor maçtan 0-1 mağlup ayrıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.