LASTİK İŞ
ismail

YRP’NİN KONGRESİNE ERBAKAN GELECEK

Asayiş 24.03.2019 - 13:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YRP’NİN KONGRESİNE ERBAKAN GELECEK

Merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli teşkilatlarındaki kongre süreci devam ediyor.

Merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi (YRP) KOCAELİ teşkilatlarındaki kongre süreci devam ediyor. İlçelerin ardından il teşkilatının da kongre tarihi belirlendi. Buna göre YRP İl kongresi, 14 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Düzenlenecek genel kurula YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katılacak. 7 İLÇEDE YAPILDI Önceki akşam yapılan il kongresinde yapılacak olan kongrenin değerlendirmesini yapan YRP İl Başkanı Mehmet Aras, “7 ilçede kongremizi yaptık. Seçilen tüm ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum. İl kongremizin de kent siyasetine yön verecek büyük bir katılımla gerçekleşeceğinden şüphemiz yok” dedi. Aras, konuşmasının sonunda 5 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak olan büyük kurultaya da Kocaeli’den 40 otobüsle katılacaklarını söyledi.
Merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli teşkilatlarındaki kongre süreci devam ediyor.

Merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi (YRP) KOCAELİ teşkilatlarındaki kongre süreci devam ediyor. İlçelerin ardından il teşkilatının da kongre tarihi belirlendi. Buna göre YRP İl kongresi, 14 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Düzenlenecek genel kurula YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katılacak.

7 İLÇEDE YAPILDI

Önceki akşam yapılan il kongresinde yapılacak olan kongrenin değerlendirmesini yapan YRP İl Başkanı Mehmet Aras, “7 ilçede kongremizi yaptık. Seçilen tüm ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum. İl kongremizin de kent siyasetine yön verecek büyük bir katılımla gerçekleşeceğinden şüphemiz yok” dedi. Aras, konuşmasının sonunda 5 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak olan büyük kurultaya da Kocaeli’den 40 otobüsle katılacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.