LASTİK İŞ
ismail

YSK'DAN REFERANDUM KARARI

Gündem 26.01.2017 - 16:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YSK'DAN REFERANDUM KARARI

Referandumda sandık başına seçmen sayısı en çok 415 olacak.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), referandumda bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 410-415 kişi olacağına karar verdi. YSK'nın bigünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, köylerde seçmen sayısı 415'i aşmadığı takdirde bir sandıkta oy kullanılabilecek.  YSK'nın Resmi Gazete'nin aynı sayısında yer alan diğer bir kararıyla da seçime katılma  yeterliliğini taşıyan siyasi partiler; Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Hür Dava Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve Vatan Partisi olarak belirlendi.
Referandumda sandık başına seçmen sayısı en çok 415 olacak.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), referandumda bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 410-415 kişi olacağına karar verdi.

YSK'nın bigünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, köylerde seçmen sayısı 415'i aşmadığı takdirde bir sandıkta oy kullanılabilecek. 

YSK'nın Resmi Gazete'nin aynı sayısında yer alan diğer bir kararıyla da seçime katılma 

yeterliliğini taşıyan siyasi partiler; Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Hür Dava Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve Vatan Partisi olarak belirlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.