YÜCEL BAŞVURU YAPTI

Asayiş 09.11.2018 - 15:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜCEL BAŞVURU YAPTI

Ak Parti eski İlçe Başkanı Sedat Yücel Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı. TEMAD, Yücel’i desteklemek için AK Parti’ye geldi.

AK Parti eski İlçe Başkanı Sedat Yücel belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Yücel’i meslektaşları TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Yönetim kurulu ve TEMAD üyeleri yalnız bırakmadı.   SAHAYA İNECEĞİM Sedat Yücel “Değerli dostlar değerli değerli silah arkadaşlarım. Partimiz kurulduğundan beri partimin her kademesinde görev aldım.  Siyasetin özellikleri var. Bir çok kez evrak aldım. Şimdi biz teslim ediyoruz.  En yakın dostlarım bile tesadüfen duydu bir açıklama yapmadım.  Ankara’ya gitip milletvekillerime bilgi verdim. Böyle bir düşünce taşıyorum dedim.  İlçe Başkanımızla Belediye başkanımızla görüştüm.  Görüşmeler  sonrası resmi başvurumuzu  yapıyoruz. Bundan  sonra sahada aday adayı olarak çalışacağız. ANKARA’DAN İŞ BİTİRİLMİYOR Yücel “Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ben  bir çok milletvekili başvurusuda aldım. Belediye başkanı başvurusuda aldım. Şöyle şeyler hep duyarız. Ankara’dan bağladım. Valla Ankara’yı dolaştım geldim. Kimsenin Ankara’dan bağlama şansı yok. Banada bağladık hadi sen git bu işte garanti falan diyen yok. Siyasetin ruhunda şöyle birşey var.  Bizim şuan sahada çaşılan İlçe teşkilatımız var. Anakademesi, meclis üyeleri, kadın koları, gençlik kolları, Mahale başkanları ile üyeleri ile beraber tabi ki onların bir iiradeleri var. Onların üzerinde bir temayyül yoklaması yapacak. Şekli değişiyor. Gölcük halkına soracaklar. Kimi belediye başkanı görmek istiyorsunuz diye. Ankara bu değerlendirmeler ışığında bir karar verecek.  Beni yalnız bırakadınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim”dedi.   YOĞUN KATILIM Yücel, adaylık başvurusunu yoğun katılım ile yaptı. TEMAD Başkanı Bekir Tülü, TEMAD yönetim kurulu, TEMAD üyeleri, İlçe yöneticileri AK parti Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Koları Başkanı, Mahalle başkanları ve kendi dönemi  ilçe yöneticileri katıldıç
Ak Parti eski İlçe Başkanı Sedat Yücel Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı. TEMAD, Yücel’i desteklemek için AK Parti’ye geldi.

AK Parti eski İlçe Başkanı Sedat Yücel belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Yücel’i meslektaşları TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Yönetim kurulu ve TEMAD üyeleri yalnız bırakmadı.

 

SAHAYA İNECEĞİM

Sedat Yücel “Değerli dostlar değerli değerli silah arkadaşlarım. Partimiz kurulduğundan beri partimin her kademesinde görev aldım.  Siyasetin özellikleri var. Bir çok kez evrak aldım. Şimdi biz teslim ediyoruz.  En yakın dostlarım bile tesadüfen duydu bir açıklama yapmadım.  Ankara’ya gitip milletvekillerime bilgi verdim. Böyle bir düşünce taşıyorum dedim.  İlçe Başkanımızla Belediye başkanımızla görüştüm.  Görüşmeler  sonrası resmi başvurumuzu  yapıyoruz. Bundan  sonra sahada aday adayı olarak çalışacağız.

ANKARA’DAN İŞ BİTİRİLMİYOR

Yücel “Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ben  bir çok milletvekili başvurusuda aldım. Belediye başkanı başvurusuda aldım. Şöyle şeyler hep duyarız. Ankara’dan bağladım. Valla Ankara’yı dolaştım geldim. Kimsenin Ankara’dan bağlama şansı yok. Banada bağladık hadi sen git bu işte garanti falan diyen yok. Siyasetin ruhunda şöyle birşey var.  Bizim şuan sahada çaşılan İlçe teşkilatımız var. Anakademesi, meclis üyeleri, kadın koları, gençlik kolları, Mahale başkanları ile üyeleri ile beraber tabi ki onların bir iiradeleri var. Onların üzerinde bir temayyül yoklaması yapacak. Şekli değişiyor. Gölcük halkına soracaklar. Kimi belediye başkanı görmek istiyorsunuz diye. Ankara bu değerlendirmeler ışığında bir karar verecek.  Beni yalnız bırakadınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim”dedi.

 

YOĞUN KATILIM

Yücel, adaylık başvurusunu yoğun katılım ile yaptı. TEMAD Başkanı Bekir Tülü, TEMAD yönetim kurulu, TEMAD üyeleri, İlçe yöneticileri AK parti Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Koları Başkanı, Mahalle başkanları ve kendi dönemi  ilçe yöneticileri katıldıç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.