LASTİK İŞ
ismail

YÜCEL’E ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK

Asayiş 21.11.2018 - 11:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜCEL’E ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK

1973 mezunu emekli deniz astsubayı Sedat Yücel’e Gölcük Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunda en büyük destek 73 mezunu sınıf arkadaşlarından geldi.

Farklı siyasi görüşten ve muhalif parti görüşüne sahip olmalarına rağmen kendisini çok iyi tanıdıklarını ve donanma kenti Gölcük’ü en ideal yöneteceğine inandıklarını düşündüklerini belirten 73 mezunu emekli astsubay sınıf arkadaşları, siyaset gözetmeksizin kendisini topyekûn destekleme kararı aldıklarını belirtti. AKParti kurucularından olan, Gölcük ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerinin ardından, bir önceki dönem AKParti Gölcük ilçe Başkanlığı görevini yürüten ve il teşkilatında farklı görevlerle hizmet verdiği bilinen Sedat Yücel, kamu yönetimi lisans mezunu, evli; üç çocuk ve üç torun sahibi.   Celil Soyer: Donanma kenti Gölcük’e bir bahriyeli başkan yakışır 73 mezunu sınıf arkadaşları adına konuşan grup başkanı Celil Soyer: “ 9 Kasım 2018 tarihinde, 1973 Mezunu emekli deniz astsubayları olarak Gölcük Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan bahriyenin ender yetiştirdiği, değerli meslektaşımız, gururumuz Sedat Yücel kardeşimizi yalnız bırakmayarak birlikte dilekçesini verdikten sonra camiamızda geniş bir ilgi ve yankı oluşmuş olup sevgili sınıf arkadaşımız Sedat Yücel’in adaylığını topyekûn destekleme kararı aldık. Çeşitli partilere mensup bireyler olarak siyasi görüşümüzü bir kenara bırakarak Gölcük’ümüze önemli hizmetler vereceğini iyi bildiğimiz, çalışkan ve yenilikçi sınıf arkadaşımızı hep birlikte destekleme kararı aldık.  Bahriye Camiasında seçmen sayısının 25 000 lere ulaştığı bilinen bir gerçek, bununla birlikte donanma kenti Gölcük’ü bir bahriyeli belediye başkanının yönetecek olma fikri, donanma da görev yapan tüm personelin de desteğini alacağını düşünerek, Allah’ın izniyle kendisini Gölcük Belediye Başkanı olarak seçip, çoğunluğun umudu olarak Sedat Yücel’i başkan yapacağız. Donanma kenti Gölcük’e artık bir bahriyeli başkan yakışır. Kamuoyuna duyurulur” dedi. Celil Soyer: “Sevgili sınıf arkadaşımızı çıktığı yolda yalnız olmadığını daima destekçisi olduğumuzu ve kendisinin başkan adaylığının kesin olduğuna inanarak destek amaçlı bir yemek düzenleyip, hem anılarımızı tazeledik, hem de Gölcük’ün yarınlarını konuştuk” diyerek sözlerini tamamladı.
1973 mezunu emekli deniz astsubayı Sedat Yücel’e Gölcük Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunda en büyük destek 73 mezunu sınıf arkadaşlarından geldi.

Farklı siyasi görüşten ve muhalif parti görüşüne sahip olmalarına rağmen kendisini çok iyi tanıdıklarını ve donanma kenti Gölcük’ü en ideal yöneteceğine inandıklarını düşündüklerini belirten 73 mezunu emekli astsubay sınıf arkadaşları, siyaset gözetmeksizin kendisini topyekûn destekleme kararı aldıklarını belirtti. AKParti kurucularından olan, Gölcük ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerinin ardından, bir önceki dönem AKParti Gölcük ilçe Başkanlığı görevini yürüten ve il teşkilatında farklı görevlerle hizmet verdiği bilinen Sedat Yücel, kamu yönetimi lisans mezunu, evli; üç çocuk ve üç torun sahibi.

 

Celil Soyer: Donanma kenti Gölcük’e bir bahriyeli başkan yakışır

73 mezunu sınıf arkadaşları adına konuşan grup başkanı Celil Soyer: “ 9 Kasım 2018 tarihinde, 1973 Mezunu emekli deniz astsubayları olarak Gölcük Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan bahriyenin ender yetiştirdiği, değerli meslektaşımız, gururumuz Sedat Yücel kardeşimizi yalnız bırakmayarak birlikte dilekçesini verdikten sonra camiamızda geniş bir ilgi ve yankı oluşmuş olup sevgili sınıf arkadaşımız Sedat Yücel’in adaylığını topyekûn destekleme kararı aldık. Çeşitli partilere mensup bireyler olarak siyasi görüşümüzü bir kenara bırakarak Gölcük’ümüze önemli hizmetler vereceğini iyi bildiğimiz, çalışkan ve yenilikçi sınıf arkadaşımızı hep birlikte destekleme kararı aldık.  Bahriye Camiasında seçmen sayısının 25 000 lere ulaştığı bilinen bir gerçek, bununla birlikte donanma kenti Gölcük’ü bir bahriyeli belediye başkanının yönetecek olma fikri, donanma da görev yapan tüm personelin de desteğini alacağını düşünerek, Allah’ın izniyle kendisini Gölcük Belediye Başkanı olarak seçip, çoğunluğun umudu olarak Sedat Yücel’i başkan yapacağız. Donanma kenti Gölcük’e artık bir bahriyeli başkan yakışır. Kamuoyuna duyurulur” dedi. Celil Soyer: “Sevgili sınıf arkadaşımızı çıktığı yolda yalnız olmadığını daima destekçisi olduğumuzu ve kendisinin başkan adaylığının kesin olduğuna inanarak destek amaçlı bir yemek düzenleyip, hem anılarımızı tazeledik, hem de Gölcük’ün yarınlarını konuştuk” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.