LASTİK İŞ

Yücel “Bayrağı Daha Yukarıya Taşıyacağız”

Gölcük 16.08.2013 - 00:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Yücel “Bayrağı Daha Yukarıya Taşıyacağız”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, partinin kuruluş yıl dönümü nedneiyle eski ilçe başkanlarını Ilıca Restaurant da yemekte ağırladı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, eşi Zeynep Yücel ile Ak Parti kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir eşi Necibe Demir, AK Parti  eski İlçe Başkanı Abdülkadir Doğrul ile eşi Av Çiğdem Doğrul  ve AK parti Basın sorumlusu Osman Özdemir partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Gölcük Yazlık ılıca Restaurantta ağırladı. DAHA COŞKULU OLACAKTI AK Parti kuruluş yıl dönümünü daha coşkulu bir şekilde kutlamak istediklerini belirten Başkan Yücel “Aşiyan Tesisleri'nde daha coşkulu bir kutlama yapacaktık. Genel merkezin gönderdiği genelge nedeni il kuruluş yıl dönümümüzü il'de kutladık. Bunun için eski İlçe başkanlarımızı yemekte ağırlamak istedik”diye konuıştu HANIMLARIMIZ FEDAKAR İlçe başkanlarının eşlerinin fedakarlık gösterdiğini belirten Yücel “ Yıl dönümümüz nedeni ile hanımlara çiçek takdim etmek istedik. Hanımlarımız evlerde daha fazla fedakarlık gösteriyorlar. Şahsım adıma bu birliktelik için burada olan ilçe başkanlarıma ve eşlerine teşekkür ediyorum. Ben insanlara sevgisini gösteren bir kişiyim.Eski İlçe başkanlarımızla daha sık bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum”dedi.   BAYRAĞI BİRAZ DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ İlçe BAşkanı Sedat Yücel, Yücel “AK Parti Kurucu İlçe Başkanımız Mevlüt Demir, partiye çok emek verdi. Abdulkadir doğrul ondan aldığı bayrağı daha yükseklere taşıdı. Bizde bayrağı biraz daha yukarıya taşırsak ne mutlu bize”dedi.  HEP DESTEK OLACAĞIZ AK Parti kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, her zaman İlçe başkanının yanında olacağını belirtti. Demir “Bizi bir araya getiren Yücel'e teşekkür ediyorum. Biz bayrağı hep göklere çektik. İlçe Başkanımız bunu dahada ileri götürecek. Sağlıklı oldukça hep yanında olacağız. Ülke, kent, Gölcük hepimizin. Millet için çalışıyoruz”şeklinde konuştu..  AZMİMİZ ARTTI Demir'in ardından söz alan eski ilçe başkanı Abdilkadir Doğrul partilerinin hedeflerini daha da yükselttiğini belirtti. Doğrul "AK Parti eski ilçe Başkanı Abdülkadir Doğrul “AK parti kurulduğunda azmimiz daha azdı. Hergün çalışma zmimiz arttı. Biz üç beş yıl sonrasını değil 2023 dedik 2071'i hedefliyoruz. Hedefimizi yükselttik”dedi. Konuşmaların ardından AK parti ilçe Başkanı Sedat Yücel'in eşi Zeynep Yücel, eski ilçe başkanlarının eşi Necibe Demir ve Av. Çiğdem Doğrul'a çiçek takdim etti.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, partinin kuruluş yıl dönümü nedneiyle eski ilçe başkanlarını Ilıca Restaurant da yemekte ağırladı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, eşi Zeynep Yücel ile Ak Parti kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir eşi Necibe Demir, AK Parti  eski İlçe Başkanı Abdülkadir Doğrul ile eşi Av Çiğdem Doğrul  ve AK parti Basın sorumlusu Osman Özdemir partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Gölcük Yazlık ılıca Restaurantta ağırladı.

DAHA COŞKULU OLACAKTI

AK Parti kuruluş yıl dönümünü daha coşkulu bir şekilde kutlamak istediklerini belirten Başkan Yücel “Aşiyan Tesisleri'nde daha coşkulu bir kutlama yapacaktık. Genel merkezin gönderdiği genelge nedeni il kuruluş yıl dönümümüzü il'de kutladık. Bunun için eski İlçe başkanlarımızı yemekte ağırlamak istedik”diye konuıştu

HANIMLARIMIZ FEDAKAR

İlçe başkanlarının eşlerinin fedakarlık gösterdiğini belirten Yücel “ Yıl dönümümüz nedeni ile hanımlara çiçek takdim etmek istedik. Hanımlarımız evlerde daha fazla fedakarlık gösteriyorlar. Şahsım adıma bu birliktelik için burada olan ilçe başkanlarıma ve eşlerine teşekkür ediyorum. Ben insanlara sevgisini gösteren bir kişiyim.Eski İlçe başkanlarımızla daha sık bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum”dedi.

 


BAYRAĞI BİRAZ DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

İlçe BAşkanı Sedat Yücel, Yücel “AK Parti Kurucu İlçe Başkanımız Mevlüt Demir, partiye çok emek verdi. Abdulkadir doğrul ondan aldığı bayrağı daha yükseklere taşıdı. Bizde bayrağı biraz daha yukarıya taşırsak ne mutlu bize”dedi. 


HEP DESTEK OLACAĞIZ

AK Parti kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, her zaman İlçe başkanının yanında olacağını belirtti. Demir “Bizi bir araya getiren Yücel'e teşekkür ediyorum. Biz bayrağı hep göklere çektik. İlçe Başkanımız bunu dahada ileri götürecek. Sağlıklı oldukça hep yanında olacağız. Ülke, kent, Gölcük hepimizin. Millet için çalışıyoruz”şeklinde konuştu..

 AZMİMİZ ARTTI

Demir'in ardından söz alan eski ilçe başkanı Abdilkadir Doğrul partilerinin hedeflerini daha da yükselttiğini belirtti. Doğrul "AK Parti eski ilçe Başkanı Abdülkadir Doğrul “AK parti kurulduğunda azmimiz daha azdı. Hergün çalışma zmimiz arttı. Biz üç beş yıl sonrasını değil 2023 dedik 2071'i hedefliyoruz. Hedefimizi yükselttik”dedi.


Konuşmaların ardından AK parti ilçe Başkanı Sedat Yücel'in eşi Zeynep Yücel, eski ilçe başkanlarının eşi Necibe Demir ve Av. Çiğdem Doğrul'a çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.