YUKARI DEĞİRMENDERE'YE MEYDAN YAPILIYOR

19.06.2015 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YUKARI DEĞİRMENDERE'YE MEYDAN YAPILIYOR

Gölcük Belediyesi tarafından başlatılan Kent Meydanları Projesi kapsamında Yukarı Değirmendere’de başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Elektrik, telefon ve mobese hatlarının yer altına alınması ile Proje Kapsamında estetik bir görünüm kazanacak.  Yukarı Değirmendere’de belediyeye ait mevcut Muhtarlık binasının hem eski olması, hem de deprem görmesi dolayısıyla Mahalle Muhtarlığının ve vatandaşlar istekleri doğrultusunda yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yeni muhtarlık binasının yanı sıra, çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı bir çevre oluşturulması için proje hayata geçirildi. Çalışmaları büyük bir titizlikle devam eden proje ile Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarlığı, Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, hanımlar ve gençlerin vakit geçirebilecekleri sosyal ve fiziki mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile Yukarı Değirmendere’nin mimarisine uygun hale getirilecek. Projede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Oturma alanları oluştu, tarihi hamamın etrafı yeniden restore ediliyor, oturma alanları olacak. Çocukların oynaması için alan yapılacak. Bölgenin bir yerine ayrıca Amfi Sahne yapılacak. Etkinliklerimizin bir kısmını bu Amfi Sahne’de gerçekleştireceğiz. Ve bu meydanın çevresi piramit taşlarla çevrilecek. Meydan Projesi kapsamında belirlenen alan komple yenilenecek. Bu yılın Ekim ayında hayırlısıyla proje tamamlanmış olacak” dedi.  
Gölcük Belediyesi tarafından başlatılan Kent Meydanları Projesi kapsamında Yukarı Değirmendere’de başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Elektrik, telefon ve mobese hatlarının yer altına alınması ile Proje Kapsamında estetik bir görünüm kazanacak.  Yukarı Değirmendere’de belediyeye ait mevcut Muhtarlık binasının hem eski olması, hem de deprem görmesi dolayısıyla Mahalle Muhtarlığının ve vatandaşlar istekleri doğrultusunda yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yeni muhtarlık binasının yanı sıra, çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı bir çevre oluşturulması için proje hayata geçirildi.

Çalışmaları büyük bir titizlikle devam eden proje ile Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarlığı, Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, hanımlar ve gençlerin vakit geçirebilecekleri sosyal ve fiziki mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile Yukarı Değirmendere’nin mimarisine uygun hale getirilecek.

Projede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Oturma alanları oluştu, tarihi hamamın etrafı yeniden restore ediliyor, oturma alanları olacak. Çocukların oynaması için alan yapılacak. Bölgenin bir yerine ayrıca Amfi Sahne yapılacak. Etkinliklerimizin bir kısmını bu Amfi Sahne’de gerçekleştireceğiz. Ve bu meydanın çevresi piramit taşlarla çevrilecek. Meydan Projesi kapsamında belirlenen alan komple yenilenecek. Bu yılın Ekim ayında hayırlısıyla proje tamamlanmış olacak” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.