LASTİK İŞ

YUNANİSTAN İADE TALEBİNİ REDDETTİ

Gündem 26.01.2017 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YUNANİSTAN İADE TALEBİNİ REDDETTİ

Yunanistan Yüksek Mahkemesi darbe girişiminin ardından Yunanistan’a kaçan 8 darbeci askerin Türkiye’ye iade edilmemesine karar verdi.

8 Darbecinin ajansların yorumlarına göre serbest de kalabileceği de bildiriliyor. Yunanistanın her hangi bir şehrinde ellerini kollarını sallayarak gezebilecekler. Cumhurbaşkanı'na suikast amaçlı girişimde bulunan darbecilerin Yunanistan tarafından iade edilememesi, bir çok soruyu ve şüpheyi de beraberinde getiriryor. Bu arada devam eden adli süreçte İstanbul Cumhuriyet Başsavcığı darbeciler için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarttı. Kırmızı bülten için İnterpole'de başvurulacağı bildiriliyor.
Yunanistan Yüksek Mahkemesi darbe girişiminin ardından Yunanistan’a kaçan 8 darbeci askerin Türkiye’ye iade edilmemesine karar verdi.

8 Darbecinin ajansların yorumlarına göre serbest de kalabileceği de bildiriliyor. Yunanistanın her hangi bir şehrinde ellerini kollarını sallayarak gezebilecekler.

Cumhurbaşkanı'na suikast amaçlı girişimde bulunan darbecilerin Yunanistan tarafından iade edilememesi, bir çok soruyu ve şüpheyi de beraberinde getiriryor.

Bu arada devam eden adli süreçte İstanbul Cumhuriyet Başsavcığı darbeciler için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarttı. Kırmızı bülten için İnterpole'de başvurulacağı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.