YUNUS EMRE MAHALLESİNE ÇAĞILTAY ADAY

Asayiş 27.12.2018 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YUNUS EMRE MAHALLESİNE ÇAĞILTAY ADAY

Muhtar Adaylığını açıklayan Yunus Emre Mahalle sakini Nadide Dilek Çağıltay; “biz mahallemizi ortak akılla Mahallemizi yönetmek için aday oldum. Mahalleme hizmet için yola çıkarken bu teklif ise çevrem ve mahallemizin istekleri üzerine yola çıktım. Mahallemizin bütün sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bir ekip kurdum. Bu ekiplerimiz tüm mahallemizdeki sorunlarını belirleyerek ve bunları proje haline getirdik.” dedi.

2019 yerel seçimlerin yaklaşması ile Mahalle Muhtar Adayları bir bir açıklanmaya başlandı. Bu kapsamda Gölcük Yunus Emre Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Mahalle sakini Nadide Dilek Çağıltay kendini tanıttı “1968 Gölcük doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi öğrenimimi Gölcük'te tamamladım. 10 yıl özel sektörde Grafiker olarak çalıştım. Eşimin tayın nedeni ile 8 yıl Çanakkale'de  kaldım. Çanakkale sürecimde orada bulunan okulda okul aile birliği başkanlığı yaptım. Hatta 1999 depreminde Gölcük için yaptığım yardım projesi ile okul müdürümüz ile birlikte Gölcük'teki çadır kentleri ziyaret ederek gerekli yardımları yaptım. Evli 2 çocuk annesiyim ve 13 yıldır Yunus Emre Mahallesinde ikamet ediyorum. HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM Mahalleme hizmet için yola çıkarken bu teklif ise çevrem ve mahallemizin istekleri üzerine yola çıktım. Mahallemizin bütün sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bir ekip kurdum. Bu ekiplerimiz tüm mahallemizdeki sorunlarını belirleyerek ve bunları proje haline getirdik. Bu çalışmalarımız halen devam ediyor. Bu ekibimizle her hafta bir araya gelerek mahallemiz için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şunu da belirtmek isterim, muhtar seçildikten sonra bu ekibimiz aynı şekilde çalışmalarına devam edecektir. İşte ortak akıl dediğimiz budur. Biz mahallemizi ortak akılla yönetmek için çalışacağız. Bu iş her ekip işidir. Benim görmediğim eksiği çalışan arkadaşım görür. Birde şunu belirtmek isterim. Hepimizin bilindiği gibi hiçbir muhtarın yaptırım bütçesi yoktur.  MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ Ama muhtarın mahallesindeki eksikleri tespit ettikten sonra yetkili birimlere bildirip ve bu eksiklerin giderilmesi için çalışmasını yapar. Bende ilçemizin yetkili birimleri ile iyi bir diyalogla mahalleme bu hizmetleri en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Yine benim için önemli olan mahallemizdeki yardıma muhtaç insanlara yardım için yine ekiplerimizle birlikten gerekli tespitleri yaparak yetkili birimlerimize bildirip ve işin takipçisi olacağız. İlk olarak Muhtar adayı olacağım ve muhtarlığın nasıl bir duygu olduğunu ancak şu şekilde anlatabilirim. Öncelikle tüm mahalle sakinleri ile birlikte olmak ve bu insanların sıkıntılarına çare bulmak çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum. İnsanların dertleri ile dertleşmek, sevinçlerine ortak olmak çok önemli ve güzel bir duygudur. Ev hanımı olarak evde durmaktansa Mahallemin insanlarına faydalı bir hizmet yapmak için bu yola çıktım. Tüm mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi. Fahri Haner   
Muhtar Adaylığını açıklayan Yunus Emre Mahalle sakini Nadide Dilek Çağıltay; “biz mahallemizi ortak akılla Mahallemizi yönetmek için aday oldum. Mahalleme hizmet için yola çıkarken bu teklif ise çevrem ve mahallemizin istekleri üzerine yola çıktım. Mahallemizin bütün sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bir ekip kurdum. Bu ekiplerimiz tüm mahallemizdeki sorunlarını belirleyerek ve bunları proje haline getirdik.” dedi.

2019 yerel seçimlerin yaklaşması ile Mahalle Muhtar Adayları bir bir açıklanmaya başlandı. Bu kapsamda Gölcük Yunus Emre Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Mahalle sakini Nadide Dilek Çağıltay kendini tanıttı “1968 Gölcük doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi öğrenimimi Gölcük'te tamamladım. 10 yıl özel sektörde Grafiker olarak çalıştım. Eşimin tayın nedeni ile 8 yıl Çanakkale'de  kaldım. Çanakkale sürecimde orada bulunan okulda okul aile birliği başkanlığı yaptım. Hatta 1999 depreminde Gölcük için yaptığım yardım projesi ile okul müdürümüz ile birlikte Gölcük'teki çadır kentleri ziyaret ederek gerekli yardımları yaptım. Evli 2 çocuk annesiyim ve 13 yıldır Yunus Emre Mahallesinde ikamet ediyorum.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
Mahalleme hizmet için yola çıkarken bu teklif ise çevrem ve mahallemizin istekleri üzerine yola çıktım. Mahallemizin bütün sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bir ekip kurdum. Bu ekiplerimiz tüm mahallemizdeki sorunlarını belirleyerek ve bunları proje haline getirdik. Bu çalışmalarımız halen devam ediyor. Bu ekibimizle her hafta bir araya gelerek mahallemiz için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şunu da belirtmek isterim, muhtar seçildikten sonra bu ekibimiz aynı şekilde çalışmalarına devam edecektir. İşte ortak akıl dediğimiz budur. Biz mahallemizi ortak akılla yönetmek için çalışacağız. Bu iş her ekip işidir. Benim görmediğim eksiği çalışan arkadaşım görür. Birde şunu belirtmek isterim. Hepimizin bilindiği gibi hiçbir muhtarın yaptırım bütçesi yoktur. 

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Ama muhtarın mahallesindeki eksikleri tespit ettikten sonra yetkili birimlere bildirip ve bu eksiklerin giderilmesi için çalışmasını yapar. Bende ilçemizin yetkili birimleri ile iyi bir diyalogla mahalleme bu hizmetleri en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Yine benim için önemli olan mahallemizdeki yardıma muhtaç insanlara yardım için yine ekiplerimizle birlikten gerekli tespitleri yaparak yetkili birimlerimize bildirip ve işin takipçisi olacağız. İlk olarak Muhtar adayı olacağım ve muhtarlığın nasıl bir duygu olduğunu ancak şu şekilde anlatabilirim. Öncelikle tüm mahalle sakinleri ile birlikte olmak ve bu insanların sıkıntılarına çare bulmak çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum. İnsanların dertleri ile dertleşmek, sevinçlerine ortak olmak çok önemli ve güzel bir duygudur. Ev hanımı olarak evde durmaktansa Mahallemin insanlarına faydalı bir hizmet yapmak için bu yola çıktım. Tüm mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi.
Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.