LASTİK İŞ
ismail

YUNUS EMRE PARKI İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük 09.07.2018 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YUNUS EMRE PARKI İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan Yunus Emre Parkı, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Sabahın erken saatlerinde dahi dolup taşıyor.

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan Yunus Emre Parkı,  mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Sabahın erken saatlerinde dahi dolup taşıyor. Sağlıklı bir yaşam için sabah sporu yapan Gölcüklüler, yürüyüş parkuru ve dinlenme alanları ile kendilerine eksiksiz bir yeşil alan sunan parkta doğanın keyfini doyasıya çıkarıyorlar. Her yaştan Gölcüklülerin yürüyüş yaptığı parkta, dileyen çocuklarıyla oyun alanlarında oynarken, dileyenler kültür fizik hareketleri yaparak form tutmaya çalışıyor. Yunus Emre Parkı, sabah yürüyüşü yapmaya gelenler ve çocukları ile iyi vakit geçirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi ile oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. Geniş bir yeşil alana sahip olan Yunus Emre Parkı'na gelen vatandaşlar bir yandan dinlenirken, diğer yandan çocukları ile yeşil bir ortamda yürüyüş yapmanın tadını çıkarıyor. Işıklandırması ve güvenlik alanında kentin en gözde parklarından biri olan Yunus Emre Parkında dinlendiklerini ifade eden vatandaşlar, "Mahallemizde böyle güzel bir parkın olması bizleri mutlu ediyor. Geceleri dışarı çıktığımızda parka gelerek dinleniyoruz. Yeşil alan konusunda kentin en güzel parklarından birisi oluşturulmuş. Burada dinlenip yorgunluğumuzu atıyoruz. Parkın yapımında emeği geçen Gölcük Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Gölcük Belediyesi tarafından yapılan Yunus Emre Parkı, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Sabahın erken saatlerinde dahi dolup taşıyor.

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan Yunus Emre Parkı,  mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Sabahın erken saatlerinde dahi dolup taşıyor.
Sağlıklı bir yaşam için sabah sporu yapan Gölcüklüler, yürüyüş parkuru ve dinlenme alanları ile kendilerine eksiksiz bir yeşil alan sunan parkta doğanın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.
Her yaştan Gölcüklülerin yürüyüş yaptığı parkta, dileyen çocuklarıyla oyun alanlarında oynarken, dileyenler kültür fizik hareketleri yaparak form tutmaya çalışıyor. Yunus Emre Parkı, sabah yürüyüşü yapmaya gelenler ve çocukları ile iyi vakit geçirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi ile oldukça renkli görüntülere sahne oluyor.
Geniş bir yeşil alana sahip olan Yunus Emre Parkı'na gelen vatandaşlar bir yandan dinlenirken, diğer yandan çocukları ile yeşil bir ortamda yürüyüş yapmanın tadını çıkarıyor. Işıklandırması ve güvenlik alanında kentin en gözde parklarından biri olan Yunus Emre Parkında dinlendiklerini ifade eden vatandaşlar, "Mahallemizde böyle güzel bir parkın olması bizleri mutlu ediyor. Geceleri dışarı çıktığımızda parka gelerek dinleniyoruz. Yeşil alan konusunda kentin en güzel parklarından birisi oluşturulmuş. Burada dinlenip yorgunluğumuzu atıyoruz. Parkın yapımında emeği geçen Gölcük Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.