LASTİK İŞ
ismail

YÜREKLERİ KOCAMAN ÇOCUKLAR

07.06.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜREKLERİ KOCAMAN ÇOCUKLAR

Donanma ilkokulu öğrencileri, ramazan ayında yardımlarını paylaşmak için harçlıklarıyla aldıkları 86 koli erzak yardımını Gölcük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman'a teslim ettiler.

Donanma ilkokulu öğrencileri, "İftarımı Paylaşıyorum" adlı değerler eğitimi projesi kapsamında harçlıklarıyla marketten alışveriş yapan öğrenciler, daha sonra bu malzemelerden 86 koli ramazan kumanyası hazırladı. ERZAKLAR TESLİM EDİLDİ Çocukların topladığı yardımlar, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, okul müdürü Kadir Sonugelen ve öğretmenleri ile öğrencilerin katıldığı törenle Gölcük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman'a teslim edildi. Kaymakam Mustafa Altıntaş “Çocuklarımızın böylesine duyarlı olması bizleri sevindiriyor. Toplanan yardımlar Sosyal yardımlaşma Vakfımız aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Böyle güzel çocuklar yetiştiren eğitimcilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum”dedi. Okuldan alınan erzaklar sahiplerine ulaştırılmak üzere vakfa götürüldü.
Donanma ilkokulu öğrencileri, ramazan ayında yardımlarını paylaşmak için harçlıklarıyla aldıkları 86 koli erzak yardımını Gölcük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman'a teslim ettiler.

Donanma ilkokulu öğrencileri, "İftarımı Paylaşıyorum" adlı değerler eğitimi projesi kapsamında harçlıklarıyla marketten alışveriş yapan öğrenciler, daha sonra bu malzemelerden 86 koli ramazan kumanyası hazırladı.

ERZAKLAR TESLİM EDİLDİ
Çocukların topladığı yardımlar, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, okul müdürü Kadir Sonugelen ve öğretmenleri ile öğrencilerin katıldığı törenle Gölcük Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman'a teslim edildi. Kaymakam Mustafa Altıntaş “Çocuklarımızın böylesine duyarlı olması bizleri sevindiriyor. Toplanan yardımlar Sosyal yardımlaşma Vakfımız aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Böyle güzel çocuklar yetiştiren eğitimcilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum”dedi.

Okuldan alınan erzaklar sahiplerine ulaştırılmak üzere vakfa götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.