YURT 21 MART'TA ÖĞRENCİ ALACAK

Eğitim 15.03.2016 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YURT 21 MART'TA ÖĞRENCİ ALACAK

Gölcük Düzağaç Mahallesinde yapımı tamamlanan KYK Öğrenci Yurdu, öğrenci alımlarına 21 Mart'ta başlıyor.

Gölcük Düzağaç Mahallesinde Ağustos 2014’te inşasına başlanılan Kredi ve Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu, 29 Şubat 2016’da yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) teslim edildi. Öğrenci alımına 21 Mart 2016’da başlayacak olan öğrenci yurdunun yatakları ve gerekli eşyaları yerleştirilerek tüm eksiklikler giderildi.   ÜCRET BELİRLENDİ Gölcük Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kemalettin Cantürk’ten aldığımız bilgilere göre yurt,  179 erkek ve 146 kız öğrenciyi alabilecek kapasitede olan yurt, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Zekiye Gündoğdu Öğrenci Yurdu biçimde tasarlandı. Kız ve erken öğrencilerin binalarını, idari işlemlerin yapılacağı bina ayıracak. 16 güvenlik görevlisinin görev yapacağı yurdun ücreti 165 TL olarak belirlendi.
Gölcük Düzağaç Mahallesinde yapımı tamamlanan KYK Öğrenci Yurdu, öğrenci alımlarına 21 Mart'ta başlıyor.

Gölcük Düzağaç Mahallesinde Ağustos 2014’te inşasına başlanılan Kredi ve Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu, 29 Şubat 2016’da yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) teslim edildi. Öğrenci alımına 21 Mart 2016’da başlayacak olan öğrenci yurdunun yatakları ve gerekli eşyaları yerleştirilerek tüm eksiklikler giderildi.

 

ÜCRET BELİRLENDİ

Gölcük Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kemalettin Cantürk’ten aldığımız bilgilere göre yurt,  179 erkek ve 146 kız öğrenciyi alabilecek kapasitede olan yurt, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Zekiye Gündoğdu Öğrenci Yurdu biçimde tasarlandı. Kız ve erken öğrencilerin binalarını, idari işlemlerin yapılacağı bina ayıracak. 16 güvenlik görevlisinin görev yapacağı yurdun ücreti 165 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.