LASTİK İŞ
ismail

''YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRIZ''

Eğitim 19.08.2020 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRIZ''

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 21 Eylül’e açılması planlanan okullar için gerekli tim tedbirleri aldıklarını ifade ederek okulların açılması durumunda 4 farklı planları olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 21 Eylül’de açılması planlanan okullar için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Mert, “Şu anda okullarımızda dezenfektan stoğu var. Temizlik ve hijyen anlamında tüm önlemlerimizi almış durumdayız. Fakat bakanlığımız, bilim kurulunun vermiş olduğu karara göre hareket ediyor. Şu an için bizlere verilen tarih 21 Eylül. Fakat okulların ne şekilde açılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bakanlığımızdan okulların açılması konusunda bir açıklama geldiği zaman gerekli açıklamaları yapacağız. Okullarımızın açılması durumunda Milli Eğitim Bakanımızın da açıkladığı gibi 4 değişik plan var. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu 4 değişik plan içinde hazırlıklıyız” dedi. YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRIZ Müdür Mert  “ Tadilatta olan okullarımız var. Bu okullarımızda süreç içerisinde yetiştirilmesi bekleniyor. Bir okulumuzun yetişmeme gibi bir durumu söz konusu ve bu durum içinde B planımız hazır. Yani şu anda biz 2020-2021 Eğitim Öğretim’e Gölcük olarak hazırız. Temizlik hijyen olarak hazırız. Ancak okullarımızın açılıp açılmamasını vatandaşlarımızın  tutumu ve durumu belirleyecektir. Bilim kurulu bu duruma göre karar verecektir. Biz pandemi kurallarına uyarsak, maskemizi takarsak, hijyene dikkat edersek, kalabalık ortamlardan uzak durursak  okulların açılmasına emin olun başta ben olmak üzere bütün personellerimiz, müdürlerimiz, öğretmenlerimiz hepsi canı gönülden istiyor ve şu anda hepsi öğrencilerini çok özledi. Eğitimde şu aşamada yüz yüze eğitim yapabilmek bizim en büyük arzumuz.  Eğer bu süreçte yüz yüze eğitim olmazsa B planımız C planımız Bakan beyimizin de dediği gibi devreye girerek eğitimde herhangi bir aksaklığa mahal vermeden eğitim olduğu gibi devam edecek” dedi. BAKANIMIZ BİZİ ONURE ETTİ Geçtiğimiz gün 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi’nin 21 yıl dönümü anma etkinliğine katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılım göstermesi hakkında da bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, “Sayın Bakanımız 17 Ağustos anma etkinliklerine katıldı ve  17 Ağustos’la ilgili öğretmenlerimize bir söyleşi yaptı. 17 Ağustos’ta yakınlarını kaybeden öğretmenlerimize düşüncelerini duygularını ve taziyelerini iletti. Bu acının bir daha yaşanmaması temennilerini iletti. Bakanımız bizleri ziyaret ederek onure etti ” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 21 Eylül’e açılması planlanan okullar için gerekli tim tedbirleri aldıklarını ifade ederek okulların açılması durumunda 4 farklı planları olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert 21 Eylül’de açılması planlanan okullar için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Mert, “Şu anda okullarımızda dezenfektan stoğu var. Temizlik ve hijyen anlamında tüm önlemlerimizi almış durumdayız. Fakat bakanlığımız, bilim kurulunun vermiş olduğu karara göre hareket ediyor. Şu an için bizlere verilen tarih 21 Eylül. Fakat okulların ne şekilde açılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bakanlığımızdan okulların açılması konusunda bir açıklama geldiği zaman gerekli açıklamaları yapacağız. Okullarımızın açılması durumunda Milli Eğitim Bakanımızın da açıkladığı gibi 4 değişik plan var. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu 4 değişik plan içinde hazırlıklıyız” dedi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRIZ
Müdür Mert  “ Tadilatta olan okullarımız var. Bu okullarımızda süreç içerisinde yetiştirilmesi bekleniyor. Bir okulumuzun yetişmeme gibi bir durumu söz konusu ve bu durum içinde B planımız hazır. Yani şu anda biz 2020-2021 Eğitim Öğretim’e Gölcük olarak hazırız. Temizlik hijyen olarak hazırız. Ancak okullarımızın açılıp açılmamasını vatandaşlarımızın  tutumu ve durumu belirleyecektir. Bilim kurulu bu duruma göre karar verecektir. Biz pandemi kurallarına uyarsak, maskemizi takarsak, hijyene dikkat edersek, kalabalık ortamlardan uzak durursak  okulların açılmasına emin olun başta ben olmak üzere bütün personellerimiz, müdürlerimiz, öğretmenlerimiz hepsi canı gönülden istiyor ve şu anda hepsi öğrencilerini çok özledi. Eğitimde şu aşamada yüz yüze eğitim yapabilmek bizim en büyük arzumuz.  Eğer bu süreçte yüz yüze eğitim olmazsa B planımız C planımız Bakan beyimizin de dediği gibi devreye girerek eğitimde herhangi bir aksaklığa mahal vermeden eğitim olduğu gibi devam edecek” dedi.

BAKANIMIZ BİZİ ONURE ETTİ
Geçtiğimiz gün 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi’nin 21 yıl dönümü anma etkinliğine katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılım göstermesi hakkında da bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, “Sayın Bakanımız 17 Ağustos anma etkinliklerine katıldı ve  17 Ağustos’la ilgili öğretmenlerimize bir söyleşi yaptı. 17 Ağustos’ta yakınlarını kaybeden öğretmenlerimize düşüncelerini duygularını ve taziyelerini iletti. Bu acının bir daha yaşanmaması temennilerini iletti. Bakanımız bizleri ziyaret ederek onure etti ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.