LASTİK İŞ
ismail

YÜZBAŞILAR KAVŞAĞI RENKLENDİ

Değirmendere 31.10.2019 - 10:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜZBAŞILAR KAVŞAĞI RENKLENDİ

Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı Köprüsü’nün altına rengarenk yongalar serildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, inşa ettiği yol, üstgeçit ve kavşak gibi projeleri bitirdikten sonra bu alanları çevre düzenlemesi ile güzelleştirmeyi ihmal etmiyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı bitirilen projelere yeşil alan ve renkli yongalar yaparak görsel olarak zenginleştiriyor. Bu kapsamda Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı’nın köprü altına rengarenk yongalar serildi. Yapılan yonga çalışması ile Yüzbaşılar Kavşağı daha da güzelleşti.   2 BİN 800 METREKARE ALANA YONGA SERİLDİ 20 milyon 457 bin TL’ye mal olan Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı, bu yılın Mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Kavşağın açılmasından sonra çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi, etrafında çevre düzenlemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kavşak köprüsünün altındaki 2 bin 800 metrekare alana birçok renkten oluşan yongalar serildi.   TABAN ÖRTÜSÜ SERİLDİ Çalışma doğrultusunda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, yonganın yapılacağı alana taban örtüsünü serdi. Örtü serilmesinden sonra ekipler, plastik ayraçlarla yonganın şeklini ortaya çıkardı. Daha sonra da birçok farklı renkteki yongalar yüzeye serildi. Yapılan çalışma ile Yüzbaşılar Kavşağı rengarenk bir hal aldı.
Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı Köprüsü’nün altına rengarenk yongalar serildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, inşa ettiği yol, üstgeçit ve kavşak gibi projeleri bitirdikten sonra bu alanları çevre düzenlemesi ile güzelleştirmeyi ihmal etmiyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı bitirilen projelere yeşil alan ve renkli yongalar yaparak görsel olarak zenginleştiriyor. Bu kapsamda Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı’nın köprü altına rengarenk yongalar serildi. Yapılan yonga çalışması ile Yüzbaşılar Kavşağı daha da güzelleşti.

 

2 BİN 800 METREKARE ALANA YONGA SERİLDİ

20 milyon 457 bin TL’ye mal olan Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı, bu yılın Mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Kavşağın açılmasından sonra çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi, etrafında çevre düzenlemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kavşak köprüsünün altındaki 2 bin 800 metrekare alana birçok renkten oluşan yongalar serildi.

 

TABAN ÖRTÜSÜ SERİLDİ

Çalışma doğrultusunda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, yonganın yapılacağı alana taban örtüsünü serdi. Örtü serilmesinden sonra ekipler, plastik ayraçlarla yonganın şeklini ortaya çıkardı. Daha sonra da birçok farklı renkteki yongalar yüzeye serildi. Yapılan çalışma ile Yüzbaşılar Kavşağı rengarenk bir hal aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.