LASTİK İŞ
ismail

YÜZME HAVUZUNA İLGİ KIŞIN DA SÜRÜYOR

Gölcük 25.01.2017 - 15:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜZME HAVUZUNA İLGİ KIŞIN DA SÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzuna açıldığı günden itibaren yoğun ilgi devam ediyor. Yüzme havuzuna gelen 7´den 70´e her yaştan ve her kesimden vatandaşlar yaz-kış yüzmenin keyfini çıkarıyor.

Vatandaşların büyük beğenisini toplayan Kapalı Yüzme Havuzu kış mevsiminde yaz sıcaklığı, Yaz sıcaklığında Kış serinliği ile hizmetlerine en güzel ve modern şekilde devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu sağlıklı ortamı ve tecrübeli personeli ile hizmet sunuyor. ÇOK YÖNLÜ HİZMET Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, kış mevsiminde  de yaz konforuyla, 3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzuyla, 28°C - 29°C su sıcaklığı 30°C ortam sıcaklığı, ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı, profesyonel personeli, aqua parkı, kafeterya hizmeti ve alternatifli seanslarıyla çok yönlü hizmet veren bir tesis olduğunu gösteriyor. KURS VE KAYITLAR DEVAM EDİYOR Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü çocuk yüzme dersleri ile yetişkin bay-bayan kursları ve kayıtları devam etmekte. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kavaklı Mahallesi 129. Sokak No:5'de hizmet veriyor. Ayrıntılı bilgi almak için 414 45 53 no'lu telefonu arayabilirsiniz.
Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzuna açıldığı günden itibaren yoğun ilgi devam ediyor. Yüzme havuzuna gelen 7´den 70´e her yaştan ve her kesimden vatandaşlar yaz-kış yüzmenin keyfini çıkarıyor.

Vatandaşların büyük beğenisini toplayan Kapalı Yüzme Havuzu kış mevsiminde yaz sıcaklığı, Yaz sıcaklığında Kış serinliği ile hizmetlerine en güzel ve modern şekilde devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu sağlıklı ortamı ve tecrübeli personeli ile hizmet sunuyor.

ÇOK YÖNLÜ HİZMET

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, kış mevsiminde  de yaz konforuyla, 3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzuyla, 28°C - 29°C su sıcaklığı 30°C ortam sıcaklığı, ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı, profesyonel personeli, aqua parkı, kafeterya hizmeti ve alternatifli seanslarıyla çok yönlü hizmet veren bir tesis olduğunu gösteriyor.

KURS VE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü çocuk yüzme dersleri ile yetişkin bay-bayan kursları ve kayıtları devam etmekte. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kavaklı Mahallesi 129. Sokak No:5'de hizmet veriyor. Ayrıntılı bilgi almak için 414 45 53 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.