LASTİK İŞ

YÜZME ŞAMPİYONU KÜLTÜR'DEN ÇIKTI

20.01.2019 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜZME ŞAMPİYONU KÜLTÜR'DEN ÇIKTI

Başiskele’de bulunan Kültür Okulları; eğitimin dışında spor faaliyetlerinde de ilimizin önde gelen eğitim kurumlarından olmayı sürdürüyor.

17-18 Ocak tarihlerinde Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarında geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu yılda genç erkeklerde takım halinde il şampiyonu olmayı başardı. Takım olarak alınan şampiyonluk dışında ferdi olarak farklı kategorilere ise tam 23 madalya almayı başaran Kültür Okulları turnuvaya damgasını vurdu. Ağırlıklı olarak Milli sporculardan oluşan Kültür Okulları yüzme takımının şimdiki hedefi ise Nisan ayında düzenlenecek olan Türkiye Yüzme Şampiyonasında daha iyi dereceler elde ederek ilimizi en güzel şekilde temsil etmek. Okul yönetimi ise bu hedefleri doğrultusunda; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde öğrencilerine her zaman destek olduklarını ve Türkiye Şampiyonasında da öğrencilerine güvendiklerini belirtti. Kültür Okullarının aldığı bireysel başarı listesi ise şu şekilde; Zeliha Keser 100 metre serbest Genç Kızlar İl 1.liği Zeliha Keser 200 metre serbest Genç Kızlar İl 1.liği 6 x 50 metre serbest bayrak Genç Erkekler İl 1.liği Çağatay Alper Üstününal 100 metre kelebek Genç Erkek İl 1.liği 4 x 50 metre karışık bayrak Genç Erkek İl 1.liği Serkan Atabaş 50 metre serbest Genç Erkek İl 1.liği Eray Atmaca 100 metre kurbağalama Genç Erkek İl 1.liği Zeliha Keser 100 metre sırtüstü Genç Kızlar İl 2.liği Çağatay Alper Üstününal 100 metre serbest Genç Erkek İl 2.liği Emre Aygün 100 metre sırtüstü Genç Erkek İl 2.liği Eray Atmaca 50 metre kurbağalama Genç Erkek İl 2.liği Emre Aygün 50 metre sırtüstü Genç Erkek İl 2.liği Çağatay Alper Üstününal 200 metre serbest Genç Erkek İl 2.liği Serkan Atabaş 100 metre serbest Genç Erkeler İl 3.lüğü Çağatay Alper Üstününal 50 metre kelebek Genç Erkeler İl 3.lüğü Buğra Kara 100 metre sırtüstü Genç Erkekler İl 3.lüğü Buğra Kara 50 metre sırtüstü Genç Erkek İl 3.lüğü Mehmet Jiyan Akkaya 200 metre serbest Genç Erkek İl 3.lüğü Mehmet Jiyan Akkaya 100metre kurbağalama Genç Erkek İl 3.lüğü Eray Atmaca 50 metre serbest Genç Erkek İl 3.lüğü Emre Aygün 100 metre kelebek Genç Erkek İl 4.lüğü Buğra Kara 100 metre kurbağalama Genç Erkek İl 4.lüğü Mehmet Jiyan Akkaya 50 metre kurbağalama Genç Erkekler İl 4.lüğü  
Başiskele’de bulunan Kültür Okulları; eğitimin dışında spor faaliyetlerinde de ilimizin önde gelen eğitim kurumlarından olmayı sürdürüyor.

17-18 Ocak tarihlerinde Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarında geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu yılda genç erkeklerde takım halinde il şampiyonu olmayı başardı. Takım olarak alınan şampiyonluk dışında ferdi olarak farklı kategorilere ise tam 23 madalya almayı başaran Kültür Okulları turnuvaya damgasını vurdu.

Ağırlıklı olarak Milli sporculardan oluşan Kültür Okulları yüzme takımının şimdiki hedefi ise Nisan ayında düzenlenecek olan Türkiye Yüzme Şampiyonasında daha iyi dereceler elde ederek ilimizi en güzel şekilde temsil etmek. Okul yönetimi ise bu hedefleri doğrultusunda; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde öğrencilerine her zaman destek olduklarını ve Türkiye Şampiyonasında da öğrencilerine güvendiklerini belirtti.

Kültür Okullarının aldığı bireysel başarı listesi ise şu şekilde;

Zeliha Keser 100 metre serbest Genç Kızlar İl 1.liği
Zeliha Keser 200 metre serbest Genç Kızlar İl 1.liği
6 x 50 metre serbest bayrak Genç Erkekler İl 1.liği
Çağatay Alper Üstününal 100 metre kelebek Genç Erkek İl 1.liği
4 x 50 metre karışık bayrak Genç Erkek İl 1.liği
Serkan Atabaş 50 metre serbest Genç Erkek İl 1.liği
Eray Atmaca 100 metre kurbağalama Genç Erkek İl 1.liği
Zeliha Keser 100 metre sırtüstü Genç Kızlar İl 2.liği
Çağatay Alper Üstününal 100 metre serbest Genç Erkek İl 2.liği
Emre Aygün 100 metre sırtüstü Genç Erkek İl 2.liği
Eray Atmaca 50 metre kurbağalama Genç Erkek İl 2.liği
Emre Aygün 50 metre sırtüstü Genç Erkek İl 2.liği
Çağatay Alper Üstününal 200 metre serbest Genç Erkek İl 2.liği
Serkan Atabaş 100 metre serbest Genç Erkeler İl 3.lüğü
Çağatay Alper Üstününal 50 metre kelebek Genç Erkeler İl 3.lüğü
Buğra Kara 100 metre sırtüstü Genç Erkekler İl 3.lüğü
Buğra Kara 50 metre sırtüstü Genç Erkek İl 3.lüğü
Mehmet Jiyan Akkaya 200 metre serbest Genç Erkek İl 3.lüğü
Mehmet Jiyan Akkaya 100metre kurbağalama Genç Erkek İl 3.lüğü
Eray Atmaca 50 metre serbest Genç Erkek İl 3.lüğü
Emre Aygün 100 metre kelebek Genç Erkek İl 4.lüğü
Buğra Kara 100 metre kurbağalama Genç Erkek İl 4.lüğü
Mehmet Jiyan Akkaya 50 metre kurbağalama Genç Erkekler İl 4.lüğü

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.