LASTİK İŞ

YÜZME YARIŞLARINA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Spor 14.08.2016 - 11:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YÜZME YARIŞLARINA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Büyükşehir’in Açıksu Yüzme Yarışları’na başvurular yoğun şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 21 Ağustos Pazar günü Kandıra’nın Mavi Bayraklı Kerpe Plajında düzenleyeceği Açıksu Yüzme Şampiyonası için başvurular devam ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilecek yarışlar bayan – erkek 8 kategoride düzenlenecek. Yarışlara yüzme lisansına sahip 12 ile 66 yaş arasındaki sporcular katılabilecek. Yarışlara katılmak için başvurular yoğun şekilde devam ediyor. Başvuru süresi 20 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN  Para ödüllü yarışmaya katılmak isteyen yüzücüler www.sporkentkocaeli.com adresinden gerekli belgeleri alabilecek.  Buradaki başvuru formu ve muvaffakatname belgesinin eksiksiz olarak doldurulup aciksuyuzme@kocaeli.bel.tr adresine gönderilmesi, kayıt için yeterli olacak. Şampiyonaya kayıt yaptıran sporcuların yarış günü lisanslarını yarış komitesine teslim etmesi gerekecek. Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası ile ilgili detaylı bilgi www.sporkentkocaeli.com web adresinden ve 335 53 49 nolu telefondan alınabilir.   ÖDÜLLÜ YARIŞMA Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda toplam 28.800 TL ödül dağıtılacak. Yarışmada birinci olana 1000, ikinci olana 500, üçüncüye ise 300 TL para ödülü verilecek.    LİSANS ZORUNLU Yüzme Şampiyonasına yüzme lisansına sahip sporcular katılacak. Yüzme lisansı bulunan sporcuların 2015-2016 yılına ait vizelerinin yapılmış olması gerekiyor. Lisansı bulunmayan fakat şampiyonada yarışmak isteyen sporcular federasyondan lisans çıkarıp yarışabilecek.      18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN İZİN BELGESİ ZORUNLU Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Mavi bayraklı Kerpe plajında yapılacak Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonasında erkek ve kadınlar ayrı ayrı yarışacak. Şampiyonada12 yaşından başlayıp 66 üstü olmak üzere 8 kategori yer alıyor. 18 yaşından küçük sporcuların yarışabilmesi için veli İzin Belgesini imzalatmaları gerekiyor.
Büyükşehir’in Açıksu Yüzme Yarışları’na başvurular yoğun şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 21 Ağustos Pazar günü Kandıra’nın Mavi Bayraklı Kerpe Plajında düzenleyeceği Açıksu Yüzme Şampiyonası için başvurular devam ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilecek yarışlar bayan – erkek 8 kategoride düzenlenecek. Yarışlara yüzme lisansına sahip 12 ile 66 yaş arasındaki sporcular katılabilecek. Yarışlara katılmak için başvurular yoğun şekilde devam ediyor. Başvuru süresi 20 Ağustos Cumartesi günü sona erecek.

KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN 
Para ödüllü yarışmaya katılmak isteyen yüzücüler www.sporkentkocaeli.com adresinden gerekli belgeleri alabilecek.  Buradaki başvuru formu ve muvaffakatname belgesinin eksiksiz olarak doldurulup aciksuyuzme@kocaeli.bel.tr adresine gönderilmesi, kayıt için yeterli olacak. Şampiyonaya kayıt yaptıran sporcuların yarış günü lisanslarını yarış komitesine teslim etmesi gerekecek. Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası ile ilgili detaylı bilgi www.sporkentkocaeli.com web adresinden ve 335 53 49 nolu telefondan alınabilir.
 
ÖDÜLLÜ YARIŞMA
Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda toplam 28.800 TL ödül dağıtılacak. Yarışmada birinci olana 1000, ikinci olana 500, üçüncüye ise 300 TL para ödülü verilecek. 
 

LİSANS ZORUNLU
Yüzme Şampiyonasına yüzme lisansına sahip sporcular katılacak. Yüzme lisansı bulunan sporcuların 2015-2016 yılına ait vizelerinin yapılmış olması gerekiyor. Lisansı bulunmayan fakat şampiyonada yarışmak isteyen sporcular federasyondan lisans çıkarıp yarışabilecek. 

 

 
18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN İZİN BELGESİ ZORUNLU
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Mavi bayraklı Kerpe plajında yapılacak Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonasında erkek ve kadınlar ayrı ayrı yarışacak. Şampiyonada12 yaşından başlayıp 66 üstü olmak üzere 8 kategori yer alıyor. 18 yaşından küçük sporcuların yarışabilmesi için veli İzin Belgesini imzalatmaları gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.