LASTİK İŞ
ismail

ZIP ZIP RECEP SENELİK İZİNDE!

10.07.2017 - 09:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZIP ZIP RECEP SENELİK İZİNDE!

İlçemizin ve özellikle Gölcükspor camiası ve taraftarlarının yakından tanığı bir isim olan ve “Zıp Zıp” lakabıyla tanınan Zıp Zıp Recep, renkli kişiliği ile çervesinde sayılan ve sevilen bir isim. Ama hemen başlığa bakıp da, “Vay be Zıp Zıp bile tattile gidiyor” diye düşünmeyin. Zıp Zıp Recep, öyle Bodrum’a, Marmaris’e, Antalya’ya falan tatile gitmiyor. Zıp Zıp Recep, geçmişten gelen bir cezası nedeniyle, Kandıra T Tipi Kapalı Cezaevine gitti. 15 günlük cezasını çekmek üzere, dün Kandıra’nın yolunu tutan Zıp Zıp Recep’e, bizde geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. İnşallah bir daha ki yaza kendisini tatil beldelerine göndeririz. 

İlçemizin ve özellikle Gölcükspor camiası ve taraftarlarının yakından tanığı bir isim olan ve “Zıp Zıp” lakabıyla tanınan Zıp Zıp Recep, renkli kişiliği ile çervesinde sayılan ve sevilen bir isim.

Ama hemen başlığa bakıp da, “Vay be Zıp Zıp bile tattile gidiyor” diye düşünmeyin. Zıp Zıp Recep, öyle Bodrum’a, Marmaris’e, Antalya’ya falan tatile gitmiyor. Zıp Zıp Recep, geçmişten gelen bir cezası nedeniyle, Kandıra T Tipi Kapalı Cezaevine gitti.

15 günlük cezasını çekmek üzere, dün Kandıra’nın yolunu tutan Zıp Zıp Recep’e, bizde geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

İnşallah bir daha ki yaza kendisini tatil beldelerine göndeririz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.