ZABITA FIRINLARI DENETLEDİ

15.05.2019 - 11:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZABITA FIRINLARI DENETLEDİ

Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı süresince satışı yapılan pideler için fırınları denetledi.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer amaçlarının halk sağlığını korumak ve üretim standartlarına uygunluğun kontrolünün sağlaması olduğunu söyledi. Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı süresince satışı yapılan pideler için fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde ekmeklerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediğinin yanı sıra gramajların standartlara uygun olup olmadığı kontrol ediliyor. NELER DENETLENİYOR? İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalışan Gölcük Belediyesi vatandaşların sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun pide tüketebilmesi için fırınları denetliyor. Düzenli periyotlarda yapılan denetimlerde pidelerin üretildiği ortamdan, gramajına, hijyen kurallarına uygun olup olmadığına kadar bir çok konu Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor. İlçede periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerin Ramazan ayı içerisinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşların sağlıksız gıda ürünlerinden uzak tutulması için gerekli tüm önlemlerin alınacağı bildirildi. DENETİMLER SIKLIKLA SÜRECEK   Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşlara hijyenik ortamlarda üretilmiş gıda ürünlerinin sunulması için her tülü çalışmayı yaptıklarını belirterek şöyle konuştu; “Ramazan ayında vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri ve unlu mamuller almalarını sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz gece-gündüz denetimlerini sürdürecek. Arkadaşlarımız yasanın gerektirdiği uygulamaları yapacaktır. Bu vesile ile şehrimiz insanlarının sağlıklı ve huzur dolu bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı süresince satışı yapılan pideler için fırınları denetledi.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer amaçlarının halk sağlığını korumak ve üretim standartlarına uygunluğun kontrolünün sağlaması olduğunu söyledi.

Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı süresince satışı yapılan pideler için fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde ekmeklerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediğinin yanı sıra gramajların standartlara uygun olup olmadığı kontrol ediliyor.

NELER DENETLENİYOR?

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalışan Gölcük Belediyesi vatandaşların sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun pide tüketebilmesi için fırınları denetliyor. Düzenli periyotlarda yapılan denetimlerde pidelerin üretildiği ortamdan, gramajına, hijyen kurallarına uygun olup olmadığına kadar bir çok konu Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor. İlçede periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerin Ramazan ayı içerisinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşların sağlıksız gıda ürünlerinden uzak tutulması için gerekli tüm önlemlerin alınacağı bildirildi.

DENETİMLER SIKLIKLA SÜRECEK

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşlara hijyenik ortamlarda üretilmiş gıda ürünlerinin sunulması için her tülü çalışmayı yaptıklarını belirterek şöyle konuştu; “Ramazan ayında vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri ve unlu mamuller almalarını sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz gece-gündüz denetimlerini sürdürecek. Arkadaşlarımız yasanın gerektirdiği uygulamaları yapacaktır. Bu vesile ile şehrimiz insanlarının sağlıklı ve huzur dolu bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.