Zabıta Denetimlerini Sıklaştırdı !

Ekonomi 15.08.2013 - 01:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Zabıta Denetimlerini Sıklaştırdı !

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri İlçe genelinde Marketlerde son kullanım tarihi denetlemesi gerçekleştirdi. Halk Sağlığı açısından önem taşıyan bu denetimlerin bir program dahilinde yapılması hususunda çalışmalar yapan Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü  Ekipleri Esnaf ve vatandaşlar tarafından takdir edildi. İlçe genelindeki Marketlerde Son kullanım tarihi kontrolü başta olmak üzere ayrıca Hijyenik kontrolü gibi bir dizi denetlemelerde bulunan Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerde uygun bulunan esnaflara teşekkür etti. Gölcük Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları bu denetimlerde yetersiz görülen ve tespit edilen iş yerlerinin bazılarına gereken ihtarname bırakarak Şok denetimlerin planlanan şekliyle sık sık devam edeceği, yapılacak yeni denetimlerde tespitleri yapılan iş yerlerinin  gerekli uyarı sonrasında eksiklerini gidermedikleri tekrar tespit edildiğinde gereken cezai müeyyidenin uygulanacağını belirttiler.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri İlçe genelinde Marketlerde son kullanım tarihi denetlemesi gerçekleştirdi. Halk Sağlığı açısından önem taşıyan bu denetimlerin bir program dahilinde yapılması hususunda çalışmalar yapan Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü  Ekipleri Esnaf ve vatandaşlar tarafından takdir edildi.


İlçe genelindeki Marketlerde Son kullanım tarihi kontrolü başta olmak üzere ayrıca Hijyenik kontrolü gibi bir dizi denetlemelerde bulunan Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerde uygun bulunan esnaflara teşekkür etti.


Gölcük Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları bu denetimlerde yetersiz görülen ve tespit edilen iş yerlerinin bazılarına gereken ihtarname bırakarak Şok denetimlerin planlanan şekliyle sık sık devam edeceği, yapılacak yeni denetimlerde tespitleri yapılan iş yerlerinin  gerekli uyarı sonrasında eksiklerini gidermedikleri tekrar tespit edildiğinde gereken cezai müeyyidenin uygulanacağını belirttiler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.