LASTİK İŞ

ZABITADAN BUDAMA UYARISI

Gölcük 26.03.2015 - 20:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ZABITADAN BUDAMA UYARISI

Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri araçların ve yayaların gelip geçişini engelleyen ağaç dallarının budanması için bahçe sahiplerini uyarıyor.

Yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle araç ve yaya trafiğinin artacağı düşünüldüğünde yollara ve yaya yollarına sarkan ağaç dalları gelip geçenlere rahatsızlık vermekte. Yol kenarlarına sarkan ağaç dalları araçlara zarar verirken trafik akışını da engelliyor. Sürücüler, belediyeden yollara sarkan ağaçların budanmasını veya kesilmesini istiyor. Gölcük’te yol kenarlarına sarkan ağaç dalları seyir halindeki araçlara zarar verirken, trafik akışını da engelliyor. Bu nedenle ekipler bahçe sahiplerini dalları bir an önce budamaları konusunda uyarmaktadırlar.
Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri araçların ve yayaların gelip geçişini engelleyen ağaç dallarının budanması için bahçe sahiplerini uyarıyor.

Yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle araç ve yaya trafiğinin artacağı düşünüldüğünde yollara ve yaya yollarına sarkan ağaç dalları gelip geçenlere rahatsızlık vermekte. Yol kenarlarına sarkan ağaç dalları araçlara zarar verirken trafik akışını da engelliyor. Sürücüler, belediyeden yollara sarkan ağaçların budanmasını veya kesilmesini istiyor.

Gölcük’te yol kenarlarına sarkan ağaç dalları seyir halindeki araçlara zarar verirken, trafik akışını da engelliyor. Bu nedenle ekipler bahçe sahiplerini dalları bir an önce budamaları konusunda uyarmaktadırlar.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.