LASTİK İŞ

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Gündem 29.08.2018 - 19:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında basın açıklamasını yapan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk; “Dünya var oldukça Türk Milleti Varlığından, birliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecek” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şu açıklamada bulundu. Başkan Kocatürk; “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanları, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahramanlarımızı Rahmet ve minnetle anıyorum.   Dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat, kat üstün bir ordu karşısında kazanılan başkomutanlık savaşı ile Milletimiz birlik ve beraberliğinden, Hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarından dahi vaz geçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır. Bu zaferle Türkiye Cumhuriyetin temeli sağlanmış ve ebedi hayatı bu zaferle şeref tacı giymiştir. Yine çok iyi bilinmelidir ki, Dünya var oldukça Türk Milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.   Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkartmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Milli kurtuluş savaşımız tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu. 30 Ağustos zaferinin 96. Yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla hepimize kutlu olsun” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner    
30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında basın açıklamasını yapan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk; “Dünya var oldukça Türk Milleti Varlığından, birliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecek” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şu açıklamada bulundu. Başkan Kocatürk; “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanları, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahramanlarımızı Rahmet ve minnetle anıyorum.

 

Dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat, kat üstün bir ordu karşısında kazanılan başkomutanlık savaşı ile Milletimiz birlik ve beraberliğinden, Hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarından dahi vaz geçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır. Bu zaferle Türkiye Cumhuriyetin temeli sağlanmış ve ebedi hayatı bu zaferle şeref tacı giymiştir. Yine çok iyi bilinmelidir ki, Dünya var oldukça Türk Milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.

 

Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkartmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Milli kurtuluş savaşımız tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu. 30 Ağustos zaferinin 96. Yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla hepimize kutlu olsun” şeklinde açıklama yaptı.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.