LASTİK İŞ

ZAMAN İÇİNDE KESELER

11.04.2017 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZAMAN İÇİNDE KESELER

KOU Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can'ın Geçmişten Günümüze Keseler konulu kişisel el sanatları sergisi Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray'da açıldı.

KOU Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can'ın Geçmişten Günümüze Keseler konulu kişisel el sanatları sergisi Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray'da açıldı Kocaeli Üniversitesi  Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can tarafından keseler ile ilgili kişisel el sanatları sergisi Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray'da açıldı. Açılışa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşleri Funda Hanım, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bekir Çakır, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, vergi dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlileri,  İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Arvas ve çok sayıda sanat severler katıldılar.   Unutulan El Sanatlarından Keseleri hatırlatmak İstedim Yrd. Dç. Dr. Mine Can; “Geçmişte var olan Keseler, modern ve teknolojik zamandaki yaşantımızda eskiyi anımsama, geçmişimizdeki sadeliği görebilme adına bu sergi açmak istedim. Çok hızlı ve akıcı olan zamanımız içeresinde geçmişte para ve değerli eşyaların içerisinde olduğu keselere nostalji duygusuyla dikkat çekmek istedik.  Katılım gösteren beni bu önemli günümde yalnız bırakmayan değerli dostlarıma teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından sergiye katılan davetliler bir birinden değerli keseleri beğeniyle gezip inceleme fırsatı buldular.
KOU Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can'ın Geçmişten Günümüze Keseler konulu kişisel el sanatları sergisi Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray'da açıldı.

KOU Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can'ın Geçmişten Günümüze Keseler konulu kişisel el sanatları sergisi Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray'da açıldı
Kocaeli Üniversitesi  Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can tarafından keseler ile ilgili kişisel el sanatları sergisi Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray'da açıldı. Açılışa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşleri Funda Hanım, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bekir Çakır, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, vergi dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlileri,  İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Arvas ve çok sayıda sanat severler katıldılar.
 
Unutulan El Sanatlarından Keseleri hatırlatmak İstedim
Yrd. Dç. Dr. Mine Can; “Geçmişte var olan Keseler, modern ve teknolojik zamandaki yaşantımızda eskiyi anımsama, geçmişimizdeki sadeliği görebilme adına bu sergi açmak istedim. Çok hızlı ve akıcı olan zamanımız içeresinde geçmişte para ve değerli eşyaların içerisinde olduğu keselere nostalji duygusuyla dikkat çekmek istedik.  Katılım gösteren beni bu önemli günümde yalnız bırakmayan değerli dostlarıma teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından sergiye katılan davetliler bir birinden değerli keseleri beğeniyle gezip inceleme fırsatı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.