LASTİK İŞ

ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

Gündem 12.11.2016 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı tarafından, Kocaeli’nin de bulunduğu 9 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Kocaeli’nin de bulunduğu 9 ilde Gaziantep, Adana, Mardin, Şanlıurfa ,İzmir, Diyarbakır, Tokat, Mersin, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi. Sokaklarda uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 47 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 37’si tutuklandı. SAĞLIKLI GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK  Konu ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan açıklamada “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Adana, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kocaeli, Mersin, Tokat, Şanlıurfa ve Mardin’de eş zamanlı sokak operasyonları düzenlendi. Satışa hazır halde çok sayıda uyuşturucu ele geçirilen operasyonlarda 47 uyuşturucu taciri yakalanmış olup 37’si tutuklandı” denildi. Açıklamada “Sağlıklı Gençlik Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan operasyonların devam edeceği bildirildi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı tarafından, Kocaeli’nin de bulunduğu 9 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Kocaeli’nin de bulunduğu 9 ilde Gaziantep, Adana, Mardin, Şanlıurfa ,İzmir, Diyarbakır, Tokat, Mersin, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi. Sokaklarda uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 47 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 37’si tutuklandı.

SAĞLIKLI GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK 

Konu ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan açıklamada “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Adana, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kocaeli, Mersin, Tokat, Şanlıurfa ve Mardin’de eş zamanlı sokak operasyonları düzenlendi. Satışa hazır halde çok sayıda uyuşturucu ele geçirilen operasyonlarda 47 uyuşturucu taciri yakalanmış olup 37’si tutuklandı” denildi. Açıklamada “Sağlıklı Gençlik Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan operasyonların devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.