LASTİK İŞ
ismail

ZELİHA İLE BARANSEL'İN EN MUTLU GÜNÜ

21.09.2020 - 13:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ZELİHA İLE BARANSEL'İN EN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ve eşi Necla Yılmaz’ın oğlu Buğra Baransel ile İsmet ve Reyhan Türker çiftinin kızları Zeliha, geçtiğimiz Cuma akşamı Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nden düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Protokolün de katıldığı törende genç çiftin nikahını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı  Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ve eşi Necla Yılmaz’ın oğlu Buğra Baransel ile İsmet ve Reyhan Türker çiftinin kızları Zeliha, geçtiğimiz Cuma akşamı Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen nikah töreninde dünya evine girdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen nikah törenine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kaymakamlık daire müdürleri, her iki ailenin yakın akrabaları ve dostları katılım gösterdi.  ÇİFTİN NİKAHINI BAŞKAN SEZER KIYDI Genç çiftin nikah törenini, şahitler huzurunda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Çiftin şahitliklerini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Kuyumcular Derneği ve GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Seyhan Ilgın yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından geline evlilik cüzdanını veren Belediye Başkanı Sezer, genç çifte bir ömür boyunca sağlık ve mutluluk içinde yaşamaları temennisinde bulundu. Yeni Gölcük  Gazetesi olarak, Türker ve Yılmaz aileleri ile genç çifte mutluluklar diliyoruz.
Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ve eşi Necla Yılmaz’ın oğlu Buğra Baransel ile İsmet ve Reyhan Türker çiftinin kızları Zeliha, geçtiğimiz Cuma akşamı Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nden düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Protokolün de katıldığı törende genç çiftin nikahını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı

 Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ve eşi Necla Yılmaz’ın oğlu Buğra Baransel ile İsmet ve Reyhan Türker çiftinin kızları Zeliha, geçtiğimiz Cuma akşamı Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen nikah töreninde dünya evine girdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen nikah törenine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kaymakamlık daire müdürleri, her iki ailenin yakın akrabaları ve dostları katılım gösterdi.

 ÇİFTİN NİKAHINI BAŞKAN SEZER KIYDI

Genç çiftin nikah törenini, şahitler huzurunda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Çiftin şahitliklerini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Kuyumcular Derneği ve GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Seyhan Ilgın yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından geline evlilik cüzdanını veren Belediye Başkanı Sezer, genç çifte bir ömür boyunca sağlık ve mutluluk içinde yaşamaları temennisinde bulundu. Yeni Gölcük  Gazetesi olarak, Türker ve Yılmaz aileleri ile genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.