LASTİK İŞ
ismail

ZERAY İNŞAAT'A KAYYUM MU ATANDI ?

Ekonomi 02.09.2018 - 20:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZERAY İNŞAAT'A KAYYUM MU ATANDI ?

Gölcük de kurulduktan sonra hızl büyüyen ve Kocaeli genelinde büyük projelere imza atan Zeray İnşaat a kayyum atandığı öne sürüldü.

Dövz kurlarında yaşanan artış inşaat firmalarını da vurdu. Özellikle yap - sat şeklinde çalışan inşaat firmalarının zorda olduğu öne sürülürken, Gölcük Merkezli Zeray İnşaat'a da kayyum atandığı iddia edildi. Gölcük de kurulduktan sonra hızla büyüyen Zeray İnşaat yaptığı lüks konutlarla dikkat çekiyordu.  İnşaat piyasasında, alt yapısı ve sermaye gücü olmayan firmaların krizde olduğu ifade edilirken, özellikle demir ve beton fiyatlarındaki büyük artışın, firmaları sıkıntıya soktuğu iddia edildi.    
Gölcük de kurulduktan sonra hızl büyüyen ve Kocaeli genelinde büyük projelere imza atan Zeray İnşaat a kayyum atandığı öne sürüldü.

Dövz kurlarında yaşanan artış inşaat firmalarını da vurdu. Özellikle yap - sat şeklinde çalışan inşaat firmalarının zorda olduğu öne sürülürken, Gölcük Merkezli Zeray İnşaat'a da kayyum atandığı iddia edildi.

Gölcük de kurulduktan sonra hızla büyüyen Zeray İnşaat yaptığı lüks konutlarla dikkat çekiyordu. 

İnşaat piyasasında, alt yapısı ve sermaye gücü olmayan firmaların krizde olduğu ifade edilirken, özellikle demir ve beton fiyatlarındaki büyük artışın, firmaları sıkıntıya soktuğu iddia edildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.