ZEYBEK VE SEZER MEZUN OLDUKLARI OKULDA

Asayiş 09.03.2019 - 12:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEYBEK VE SEZER MEZUN OLDUKLARI OKULDA

Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, mezun oldukları Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek ve Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, mezun oldukları Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilik yıllarındaki anılarını tazeledi. Okul Müdürü Zeki Kalaç tarafından karşılanan ve okulla ilgili bilgilendirilen Zeybek ve Sezer, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi. Ayrıca okul müdürünün, Milletvekili Zeybek’ e ve başkan adayı Sezer’e diplomalarının bulunduğu dosyayı hediye etmesi ile duygu dolu anlar yaşandı. OKUL MÜDÜRÜ SÜRPRİZ YAPTI Okul Müdürü Zeki Kalaç ve Dünya 2.Sİ olan Kız Futsal Takımı’nın oyuncuları ve teknik direktörü Hasan Alemdaroğlu, Milletvekili Zeybek’i ve Aday Sezer’i karşıladı. Ardından da Müdür Kalaç, sürpriz yaparken, Zeybek ve Sezer’in karne ve teşekkür belgelerini hediye etti. Zeybek 1985 yılında, Sezer ise 1987 yılında Barbaros Hayrettin Lisesi’nden mezun olup, hukuk fakültesini kazanmışlar.   BU SIRALARDA OKUDUM Milletvekili Zeybek, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, " Ben de sizler gibi bu sıralarda okudum. Okulunuz kıymetini bilin. Çok çalışın ve memleketimize hizmet edin" diye konuştu. Zeybek, daha sonra öğretmenler odasına geçerek, öğretmenler ile bir süre sohbet etti.   ÖĞRENCİLERLE ÖZ ÇEKİM Sonrasında okudukları sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek öz çekim yapan başkan adayı Sezer, “Bugün gerçekten çok özel bir gün yaşadık. Lise yıllarına adeta geri döndük. Okul Müdürümüzde bize sürpriz yaptı ve karnelerimizi hediye etti. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.
Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, mezun oldukları Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek ve Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, mezun oldukları Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilik yıllarındaki anılarını tazeledi. Okul Müdürü Zeki Kalaç tarafından karşılanan ve okulla ilgili bilgilendirilen Zeybek ve Sezer, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi. Ayrıca okul müdürünün, Milletvekili Zeybek’ e ve başkan adayı Sezer’e diplomalarının bulunduğu dosyayı hediye etmesi ile duygu dolu anlar yaşandı.


OKUL MÜDÜRÜ SÜRPRİZ YAPTI

Okul Müdürü Zeki Kalaç ve Dünya 2.Sİ olan Kız Futsal Takımı’nın oyuncuları ve teknik direktörü Hasan Alemdaroğlu, Milletvekili Zeybek’i ve Aday Sezer’i karşıladı. Ardından da Müdür Kalaç, sürpriz yaparken, Zeybek ve Sezer’in karne ve teşekkür belgelerini hediye etti. Zeybek 1985 yılında, Sezer ise 1987 yılında Barbaros Hayrettin Lisesi’nden mezun olup, hukuk fakültesini kazanmışlar.

 

BU SIRALARDA OKUDUM
Milletvekili Zeybek, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, " Ben de sizler gibi bu sıralarda okudum. Okulunuz kıymetini bilin. Çok çalışın ve memleketimize hizmet edin" diye konuştu. Zeybek, daha sonra öğretmenler odasına geçerek, öğretmenler ile bir süre sohbet etti.

 

ÖĞRENCİLERLE ÖZ ÇEKİM

Sonrasında okudukları sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek öz çekim yapan başkan adayı Sezer, “Bugün gerçekten çok özel bir gün yaşadık. Lise yıllarına adeta geri döndük. Okul Müdürümüzde bize sürpriz yaptı ve karnelerimizi hediye etti. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.