LASTİK İŞ
ismail

ZEYNEP GÖLCÜK'Ü YASA BOĞDU

11.12.2017 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEYNEP GÖLCÜK'Ü YASA BOĞDU

Geçtiğimiz Cuma akşamı, İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan, Liseler arası Bayanlar Futsal Final maçında, Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu’nun fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi, tüm Gölcük’ü ve spor camiasını yasa boğdu. Zeynep için Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazında, duygu yüklü anlar yaşandı

ANNE VE BABANIN EN ZOR ANLARI Gölcük Dumlupınar sakinlerinden Nurgül ve Alparslan Eroğlu çiftinin tek çocukları olan Zeynep Eroğlu’nun ölümü Gölcük’te şok etkisi yarattı. 10 yıldır futbol oynayan Zeynep’in zamansız ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Eroğlu çiftinin tek çocukları olan Zeynep için, Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze namazında, zaman zaman izdiham yaşandı. Olayın en acı tarafı ise bir suçtan dolayı Kırklareli Cezaevinde yatan babası Alparslan Eroğlu’nun cenazeye Jandarma eşliğinde gelmesi oldu. Alparslan Eroğlu, kızın tabutu başında gözyaşlarına engel olamazken, Anne Nurgül Eroğlu ise sinir krizi geçirdi. Zeynep’in okul arkadaşları ve Harbişspor’dan takım arkadaşları ise cenaze boyunca gözyaşlarına engel olamadılar. VALİ AKSOY VE SPOR CAMİASI CENAZEDE 17 yaşındaki Zeynep için, Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy başta olmak üzere, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, TASKF Başkanı Ali Düşmez, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Harbişspor Başkanı Adnan Zorer, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Ceylan, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Kalaç ile ismini yazamayacağımız kadar spor camiasından isimler ile ilçemiz siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci ile Eroğlu ailesinin yakınları katıldı. BAKAN BAK ÇELENK GÖNDERDİ Zeynnep Eroğlu’nun cenazesine gelemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gaziantep ALG Bayan Spor Kulübü, Kadın Futbol Birliği Derneği çelenklerini göndererek, Başsağlığı dileklerinde bulundular. 17 yaşındaki Zeynep’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’nda son yolculuğuna gözyaşları ve dualar eşliğinde uğurlandı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, genç kardeşimiz Zeynep’e Allah’tan rahmet, kederli anne babası ile sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   
Geçtiğimiz Cuma akşamı, İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan, Liseler arası Bayanlar Futsal Final maçında, Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu’nun fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi, tüm Gölcük’ü ve spor camiasını yasa boğdu. Zeynep için Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazında, duygu yüklü anlar yaşandı

ANNE VE BABANIN EN ZOR ANLARI

Gölcük Dumlupınar sakinlerinden Nurgül ve Alparslan Eroğlu çiftinin tek çocukları olan Zeynep Eroğlu’nun ölümü Gölcük’te şok etkisi yarattı. 10 yıldır futbol oynayan Zeynep’in zamansız ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Eroğlu çiftinin tek çocukları olan Zeynep için, Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze namazında, zaman zaman izdiham yaşandı. Olayın en acı tarafı ise bir suçtan dolayı Kırklareli Cezaevinde yatan babası Alparslan Eroğlu’nun cenazeye Jandarma eşliğinde gelmesi oldu. Alparslan Eroğlu, kızın tabutu başında gözyaşlarına engel olamazken, Anne Nurgül Eroğlu ise sinir krizi geçirdi. Zeynep’in okul arkadaşları ve Harbişspor’dan takım arkadaşları ise cenaze boyunca gözyaşlarına engel olamadılar.

VALİ AKSOY VE SPOR CAMİASI CENAZEDE

17 yaşındaki Zeynep için, Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy başta olmak üzere, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, TASKF Başkanı Ali Düşmez, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Harbişspor Başkanı Adnan Zorer, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Ceylan, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Kalaç ile ismini yazamayacağımız kadar spor camiasından isimler ile ilçemiz siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci ile Eroğlu ailesinin yakınları katıldı.

BAKAN BAK ÇELENK GÖNDERDİ

Zeynnep Eroğlu’nun cenazesine gelemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gaziantep ALG Bayan Spor Kulübü, Kadın Futbol Birliği Derneği çelenklerini göndererek, Başsağlığı dileklerinde bulundular. 17 yaşındaki Zeynep’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’nda son yolculuğuna gözyaşları ve dualar eşliğinde uğurlandı.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, genç kardeşimiz Zeynep’e Allah’tan rahmet, kederli anne babası ile sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.