LASTİK İŞ

ZEYNEP YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

10.12.2017 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEYNEP YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kulübesinde fenalaştı. Yoğun Bakımda olan Zeynep yaşam mücadelesini kaybetti.

OYUN OYNANIRKEN FENALIK GEÇİRDİ Önceki Liselerarası Bayan Futbol maçında, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda çok üzücü bir olay yaşandı. Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kulübesinde fenalaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Tansiyonu çıktığı düşünülen Zeynep, hemen olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.   Ambulansa yürüyerek gittiği öğrenilen Zeynep'e ne olduysa ambulansta oldu. Ambulansta yeniden fenalaşan Zeynep, KOÜ Unuttepe Hastanesi'nde hemen yoğun bakıma alındı. Edinilen bilgilere göre, Zeynep'in başında bir Ur'a rastlanmış. Doktorlar tarafından Zeynep'in tedavisi süren Zeynep yaşam mücadelesini kaybetti.    
Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kulübesinde fenalaştı. Yoğun Bakımda olan Zeynep yaşam mücadelesini kaybetti.

OYUN OYNANIRKEN FENALIK GEÇİRDİ
Önceki Liselerarası Bayan Futbol maçında, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda çok üzücü bir olay yaşandı. Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kulübesinde fenalaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Tansiyonu çıktığı düşünülen Zeynep, hemen olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.  


Ambulansa yürüyerek gittiği öğrenilen Zeynep'e ne olduysa ambulansta oldu. Ambulansta yeniden fenalaşan Zeynep, KOÜ Unuttepe Hastanesi'nde hemen yoğun bakıma alındı. Edinilen bilgilere göre, Zeynep'in başında bir Ur'a rastlanmış. Doktorlar tarafından Zeynep'in tedavisi süren Zeynep yaşam mücadelesini kaybetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.