LASTİK İŞ
ismail

ZEYTİN KAYBOLDU

29.07.2019 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEYTİN KAYBOLDU

Değirmendere Yüzbaşılar camisi etrafında balkonda ki kafesinden kaçan Zeytin ismindeki Papağanı sahibi her yerde arıyor.

Pazar günü Yüzbaşılar camisi civarında balkondaki kafesinden kaçan Zeytin ismindeki papağanı sahibi her yerde arıyor. 6 Yıldır, Zeytine bakan aile papağanlarının kaybolmalarından dolayı çok üzgün. Zeytini görenler yada bulanları 0542 389 04 44 nolu telefon numarasından sahibine ulaşabilir.
Değirmendere Yüzbaşılar camisi etrafında balkonda ki kafesinden kaçan Zeytin ismindeki Papağanı sahibi her yerde arıyor.

Pazar günü Yüzbaşılar camisi civarında balkondaki kafesinden kaçan Zeytin ismindeki papağanı sahibi her yerde arıyor. 6 Yıldır, Zeytine bakan aile papağanlarının kaybolmalarından dolayı çok üzgün.

Zeytini görenler yada bulanları 0542 389 04 44 nolu telefon numarasından sahibine ulaşabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.