LASTİK İŞ
ismail

ZEYTİNOĞLU'N DAN SARIBAY'A YALANLAMA

Gündem 03.03.2016 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ZEYTİNOĞLU'N DAN SARIBAY'A YALANLAMA

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “CHP İl Başkanı Sarıbay’ın açıklamaları tamamen asılsızdır”

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın kendisi hakkındaki açıklamaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı. KSO Başkanı Zeytinoğlu’nun açıklaması şu şekilde: “  CHP İl Başkanı Sayın Cengiz Sarıbay’ın basına yansıyan, şahsıma yönelik bazı beyan ve ithamları ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmek zarureti hasıl olmuştur. Safi Port ile ilgili yorum ve değerlendirmelerimi tüccar zihniyeti şeklinde değerlendiren Sn.Sarıbay’ınsözkonusu ifadesi, ülkemizde türlü zorluklar içinde ticaret ile uğraşan milyonlarca tüccar dostumuzu ve beni üzmüştür.    Ancak bilinmesini isterim ki, mevcut görevim yanında, ayrıca Sanayi ve  Ticaret ile uğraşmaktan bugüne kadar hep onur ve gurur duydum. Ekmeğini bu şekilde  kazanmanın, utanılacak bir tarafı yoktur.    Ayrıca bir parti il başkanı ve hukukçu olarak kendisinden, halen faaliyetini yasal çerçevede devam ettirmekte olan Autoport limanı ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapmadan isnatta  bulunmamasını ve kamuoyunu doğru bilgilendirmesini beklerdim.    Üstelik kentimizdeki limancılık faaliyetleri ve ekonomimize katkıları bağlamında değindiğim Safi Port limanı ile şahsımın ilişkisi olduğunu iddia etmesi ve öne sürdüğü bu bağlantının ispat edilmesi sorumluluğunu Sarıbay’a  yüklemiştir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur”
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “CHP İl Başkanı Sarıbay’ın açıklamaları tamamen asılsızdır”

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın kendisi hakkındaki açıklamaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

KSO Başkanı Zeytinoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“  CHP İl Başkanı Sayın Cengiz Sarıbay’ın basına yansıyan, şahsıma yönelik bazı beyan ve ithamları ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmek zarureti hasıl olmuştur.

Safi Port ile ilgili yorum ve değerlendirmelerimi tüccar zihniyeti şeklinde değerlendiren Sn.Sarıbay’ınsözkonusu ifadesi, ülkemizde türlü zorluklar içinde ticaret ile uğraşan milyonlarca tüccar dostumuzu ve beni üzmüştür.

   Ancak bilinmesini isterim ki, mevcut görevim yanında, ayrıca Sanayi ve  Ticaret ile uğraşmaktan bugüne kadar hep onur ve gurur duydum. Ekmeğini bu şekilde  kazanmanın, utanılacak bir tarafı yoktur.

   Ayrıca bir parti il başkanı ve hukukçu olarak kendisinden, halen faaliyetini yasal çerçevede devam ettirmekte olan Autoport limanı ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapmadan isnatta  bulunmamasını ve kamuoyunu doğru bilgilendirmesini beklerdim.

   Üstelik kentimizdeki limancılık faaliyetleri ve ekonomimize katkıları bağlamında değindiğim Safi Port limanı ile şahsımın ilişkisi olduğunu iddia etmesi ve öne sürdüğü bu bağlantının ispat edilmesi sorumluluğunu Sarıbay’a  yüklemiştir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.