LASTİK İŞ
ismail

ZEYTİNOĞLU’NDAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük 15.06.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEYTİNOĞLU’NDAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip bir süre görüştü.

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’na Gölcük Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. KSO Başkanı Zeytinoğlu, yaptığı konuşmada “Sizi uzun zamandan beri ziyaret etmek istiyorduk. Nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Belediye Başkanı olarak yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kocaeli Sanayi Odası adına, size görevinizde başarılar dilerim” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise “Ziyaretinizden ötürü çok memnun oldum. Gölcük’ün güzelleşmesi için elimizi taşın altına koyuyoruz ve tüm güzellikleri Gölcük’e getirmek için sıkı çalışıyoruz. Kocaeli’de sanayi çok önemli bir yer tutuyor. Gerek ilçemizde gerekse de Kocaeli’de sanayi, ilçemizin ve ilimizin ekonomisini ayakta tutuyor. Sanayi, il ekonomisini ayakta tutan dallardan biri. Sizler de bu değerli ve bir o kadar da önemli olan Kocaeli Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektesiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ederim” dedi. 
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip bir süre görüştü.

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’na Gölcük Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. KSO Başkanı Zeytinoğlu, yaptığı konuşmada “Sizi uzun zamandan beri ziyaret etmek istiyorduk. Nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Belediye Başkanı olarak yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kocaeli Sanayi Odası adına, size görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise “Ziyaretinizden ötürü çok memnun oldum. Gölcük’ün güzelleşmesi için elimizi taşın altına koyuyoruz ve tüm güzellikleri Gölcük’e getirmek için sıkı çalışıyoruz. Kocaeli’de sanayi çok önemli bir yer tutuyor. Gerek ilçemizde gerekse de Kocaeli’de sanayi, ilçemizin ve ilimizin ekonomisini ayakta tutuyor. Sanayi, il ekonomisini ayakta tutan dallardan biri. Sizler de bu değerli ve bir o kadar da önemli olan Kocaeli Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektesiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.