LASTİK İŞ
ismail

ZEYTİNOĞLU YASAL İŞLEM BAŞLATIYOR

Kocaeli 08.09.2017 - 09:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZEYTİNOĞLU YASAL İŞLEM BAŞLATIYOR

Hakkında FETÖ’den soruşturma başlatıldığı iddiaları üzerine Bizimyaka Gazetesine konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, suçlamaların tamamen iftira olduğunu ve bunları çıkaranlar hakkında yasal işlem başlattığını söyledi

SEÇİM DÖNEMİ YÜZÜNDEN Gazetemize konuşan Zeytinoğlu, “Güngör Aslan’ı  kaale almak istemem.Ona cevap dahi vermiyorum. Avukatımla konuştum, iftira ile ilgili yasal takibi yapacağımm. Tabi seçim dönemine girildi. Ayrı bir iftira konusu olsun istemiyorum ama bununla da ilgili olabilir. Biz bir arazi aldık, oradan da kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Ancak tüm bu suçlamalar tamamen iftira. Daha önceki seçimlerde de boy boy ilanlar verilmişti.   AİLESİ VATANDAŞLIKTAN ÇIKTI MI? Çocuklarım çifte vatandaştı. ABD’de öğrenim için önemli avantajları var diye, vatandaşlıktan çıkarak ABD vatandaşı olmaları başvurusunda bulundum. Zaten 5 yıl içinde geri dönebiliyorsun.Bu hakkı Bakanlar Kurulu veriyor. Tamamen buna istinaden yapılmış bir durum. ABD’de okul ücretlerinde bir takım avantajları var. Çocuklar zaten kabul etmedi. Eşim de 2019’da dönecek. Bunlar tamamen benim özel hayatımla ilgili şeyler. Ama atılan iftiralar için yasal süreci başlattım” dedi. 
Hakkında FETÖ’den soruşturma başlatıldığı iddiaları üzerine Bizimyaka Gazetesine konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, suçlamaların tamamen iftira olduğunu ve bunları çıkaranlar hakkında yasal işlem başlattığını söyledi

SEÇİM DÖNEMİ YÜZÜNDEN

Gazetemize konuşan Zeytinoğlu, “Güngör Aslan’ı  kaale almak istemem.Ona cevap dahi vermiyorum. Avukatımla konuştum, iftira ile ilgili yasal takibi yapacağımm. Tabi seçim dönemine girildi. Ayrı bir iftira konusu olsun istemiyorum ama bununla da ilgili olabilir. Biz bir arazi aldık, oradan da kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Ancak tüm bu suçlamalar tamamen iftira. Daha önceki seçimlerde de boy boy ilanlar verilmişti.

 

AİLESİ VATANDAŞLIKTAN ÇIKTI MI?

Çocuklarım çifte vatandaştı. ABD’de öğrenim için önemli avantajları var diye, vatandaşlıktan çıkarak ABD vatandaşı olmaları başvurusunda bulundum. Zaten 5 yıl içinde geri dönebiliyorsun.Bu hakkı Bakanlar Kurulu veriyor. Tamamen buna istinaden yapılmış bir durum. ABD’de okul ücretlerinde bir takım avantajları var. Çocuklar zaten kabul etmedi. Eşim de 2019’da dönecek. Bunlar tamamen benim özel hayatımla ilgili şeyler. Ama atılan iftiralar için yasal süreci başlattım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.