LASTİK İŞ

ZİYARETLER DERNEĞİ AŞEVİ AÇACAK

Gündem 12.11.2019 - 17:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZİYARETLER DERNEĞİ AŞEVİ AÇACAK

Gölcük'te kurularak hizmet veren Gölcük Ziyaretliler Eğitim ve Kültür Derneği, bu kez önemli bir çalışmaya adım atarak, yardıma muhtaç olan ailelerine yönelik aşevini kuruyorlar.

Yaklaşık 16 yıl önce Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Gölcük Ziyaretliler Eğitim ve Kültür Derneği aralıksız hizmet vermeye devam etti. 2014 yılında Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bir arsa satın alarak Dernek Kültür Merkez binasını yaptılar. 2016 yılında yapımı tamamlandıktan sonra Dernek etkin faaliyetlerini yapmaya devam etti. Birçok etkinliklerde bulunan Dernek, bu kez en önemli etkinlik için çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar ise yardıma muhtaç ailelerin evlerine sıcak yemek girmesi için dernek bünyesinde aşevi yapacaklar.  Aşevi yapımı için çalışmaları ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk; “biz Dernek olarak Derneğimizin kuruluş amacı kapsamında hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok projelerimizi gerçekleştirdik, birçok projelerimiz var. Bu projelerimizin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Bizim için şimdilik en önemli olan bir projemiz ise Derneğimizin bünyesinde Aşevi açmaktır. Bunun için yoğun bir çalışma içerisineyiz. Aşevi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Buradaki amacımız yardıma muhtaç ailelere her zaman gıda yardımını yapıyoruz. Çok sayıda ailelerimiz vardır. Bunların evine sıcak yemek girmiyor. Bundan dolayı biz dernek yönetimi olarak almış olduğumuz karar ile yardıma muhtaç ailelerimizin evine sıcak yemek girsin diye Derneğimizin bünyesinde Aşevi yaparak bu ailelerimizin evine sıcak yemek dağıtacağız. Bu çalışmalarımız Yılbaşına kadar tamamlanacağını hedefledik” dedi. Fahri Haner 
Gölcük'te kurularak hizmet veren Gölcük Ziyaretliler Eğitim ve Kültür Derneği, bu kez önemli bir çalışmaya adım atarak, yardıma muhtaç olan ailelerine yönelik aşevini kuruyorlar.

Yaklaşık 16 yıl önce Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Gölcük Ziyaretliler Eğitim ve Kültür Derneği aralıksız hizmet vermeye devam etti. 2014 yılında Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bir arsa satın alarak Dernek Kültür Merkez binasını yaptılar. 2016 yılında yapımı tamamlandıktan sonra Dernek etkin faaliyetlerini yapmaya devam etti. Birçok etkinliklerde bulunan Dernek, bu kez en önemli etkinlik için çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar ise yardıma muhtaç ailelerin evlerine sıcak yemek girmesi için dernek bünyesinde aşevi yapacaklar. 

Aşevi yapımı için çalışmaları ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk; “biz Dernek olarak Derneğimizin kuruluş amacı kapsamında hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok projelerimizi gerçekleştirdik, birçok projelerimiz var. Bu projelerimizin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Bizim için şimdilik en önemli olan bir projemiz ise Derneğimizin bünyesinde Aşevi açmaktır. Bunun için yoğun bir çalışma içerisineyiz. Aşevi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Buradaki amacımız yardıma muhtaç ailelere her zaman gıda yardımını yapıyoruz. Çok sayıda ailelerimiz vardır. Bunların evine sıcak yemek girmiyor. Bundan dolayı biz dernek yönetimi olarak almış olduğumuz karar ile yardıma muhtaç ailelerimizin evine sıcak yemek girsin diye Derneğimizin bünyesinde Aşevi yaparak bu ailelerimizin evine sıcak yemek dağıtacağız. Bu çalışmalarımız Yılbaşına kadar tamamlanacağını hedefledik” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.