ZİYARETLER DERNEĞİ YARDIM KOLİLERİNİ HAZIRLADI

29.04.2019 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZİYARETLER DERNEĞİ YARDIM KOLİLERİNİ HAZIRLADI

Kısa bir süre önce yeni dernek binasında faaliyete geçen Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Ramazan yardımı adı altında 500 aileye kuru gıda yardımı hazırladı.

Gölcük'te faaliyet gösteren özellikle yardıma muhtaç ailelere sürekli yardım eden Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği yardımları aksatmadan devam ettiriyor. HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği ile birlikte yardımlarını sürdüren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği başkanı kısa Seyfettin Öztürk, bir açıklama yaparak şunları dile getirdi. Başkan Öztürk; “Biz Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği olarak, yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Mübarek Ramazan ayına yaklaşık bir hafta kala HASENE Sosyal yardımlaşma derneğimiz ile ortaklaşa ilçemizde yardıma muhtaç 500 ailelerimiz için 180 liralık kuru gıda kolisini hazırladık. Bu kolilerimizin bir kısmını Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfına vererek Vakıf tarafından yardıma muhtaç ailelerimize verilecek. Bir kısmı da derneğimiz tarafından yardıma muhtaç ailelerimize ulaşacaktır. Derneğimizin kuruluşundan sonra Kavaklı Mahallesinde kiralık bir iş yerinde faaliyet gösteriyordu. Fakat Derneğin kendi kültür binasının olması için yönetim kurulu ve üyelerimizin destekleri ile derneğimiz adına arsa satın alınarak ve bu arsanın üzerinde derneğimize ait kültür binamızı yaparak tamamladık. Derneğimiz kısa bir süre önce yeni binasında faaliyete geçti. Fakat resmi açılışı yapılmadı. Derneğimizin resmi açılışını 04 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecektir. Açılışımıza tüm gölcük halkımız davetlidir. Biz dernek faaliyetlerinde yaptığımız yardım çalışmalarında İstanbul'da faaliyet gösteren HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa yardım faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Yardıma muhtaç ailelere, öğrencilerin okumaları için bur ve benzeri birçok yardımları devamı için HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği yardımsever halkımızda nakdi yardım bekliyor. Banka hesap No İBAN: tr 16 0020 5000 0948 4436 4000 08 Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş ye yardımlarını bekliyoruz” şeklinde ifade etti. Fahri Haner     
Kısa bir süre önce yeni dernek binasında faaliyete geçen Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Ramazan yardımı adı altında 500 aileye kuru gıda yardımı hazırladı.

Gölcük'te faaliyet gösteren özellikle yardıma muhtaç ailelere sürekli yardım eden Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği yardımları aksatmadan devam ettiriyor. HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği ile birlikte yardımlarını sürdüren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği başkanı kısa Seyfettin Öztürk, bir açıklama yaparak şunları dile getirdi. Başkan Öztürk; “Biz Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği olarak, yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Mübarek Ramazan ayına yaklaşık bir hafta kala HASENE Sosyal yardımlaşma derneğimiz ile ortaklaşa ilçemizde yardıma muhtaç 500 ailelerimiz için 180 liralık kuru gıda kolisini hazırladık. Bu kolilerimizin bir kısmını Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfına vererek Vakıf tarafından yardıma muhtaç ailelerimize verilecek. Bir kısmı da derneğimiz tarafından yardıma muhtaç ailelerimize ulaşacaktır.

Derneğimizin kuruluşundan sonra Kavaklı Mahallesinde kiralık bir iş yerinde faaliyet gösteriyordu. Fakat Derneğin kendi kültür binasının olması için yönetim kurulu ve üyelerimizin destekleri ile derneğimiz adına arsa satın alınarak ve bu arsanın üzerinde derneğimize ait kültür binamızı yaparak tamamladık. Derneğimiz kısa bir süre önce yeni binasında faaliyete geçti. Fakat resmi açılışı yapılmadı. Derneğimizin resmi açılışını 04 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecektir. Açılışımıza tüm gölcük halkımız davetlidir. Biz dernek faaliyetlerinde yaptığımız yardım çalışmalarında İstanbul'da faaliyet gösteren HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa yardım faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Yardıma muhtaç ailelere, öğrencilerin okumaları için bur ve benzeri birçok yardımları devamı için HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği yardımsever halkımızda nakdi yardım bekliyor. Banka hesap No İBAN: tr 16 0020 5000 0948 4436 4000 08 Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş ye yardımlarını bekliyoruz” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.