LASTİK İŞ
ismail

ZİYARETLER DERNEĞİNDEN YARDIM

Gündem 01.06.2020 - 15:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZİYARETLER DERNEĞİNDEN YARDIM

Gölcük'te kurulan ve hizmete geçen Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yaklaşık 500 kişiye sıcak yemek verirken aynı zamanda 100 muhtaç aileye kullanılmamış halı ve temizlik malzeme yardımını yapıyor.

Ziyaretliler Derneği 2014 yılından sonra o temeli atılarak ve 2016 yılının 6. Ayında binanın tamamı biterek hizmete girdi. Dernek kültür binasının hizmete girmesi ile Üst iki katı diyanete vakfedildi. Dernek binasının üst katında Kuran Kursu var ve şu anda 74 talebe kuranı kerim eğitimini alıyor. Kursa gelen öğrencilere yemek veriliyor. Derneği olarak her yıl 10 üniversite öğrencisine burs veriliyor. Yardıma muhtaç insanlara gıda yardımı ve erzak veriliyor. Aynı zamanda dernekte kurulan aşevi yardıma muhtaç insanlara sıcak yemek dağıtırken, aynı zamanda yardıma muhtaç insanlara dağıtmak üzere halı ve temizlik malzemesi derneğe getirildi. Kısa bir açıklama yapan Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Seyfettin Öztürk; “önce şunu belirtmek isterim, biz dernek olarak derneğimizin amacına en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Amacımız dayanışma ile ilçemizde garip ve yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatmaktır. Biz dernek yönetimi olarak bu çizgimizde hizmetlerimizi veriyoruz. Açılışımızdan bu güne kadar tespit ettiğimiz çok sayıda insanlarımıza erzak, gıda yardımı ve et yardımını yapıyoruz. Bu yardımlarımız devam ederken, dernek bünyesinde aş evini açtık. Aş evinde günlük sıcak yemek pişirilerek insanlarımıza götürüp teslim ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra ilçemizde ihtiyaç sahibi olan 100 ailemize hiç kullanılmamış 100 adet yeni halı ve temizlik malzemesini getirdik. Bu malzemeler önümüzdeki günlerde evlerine teslim ederiz” şeklinde ifade etti. Fahri Haner    
Gölcük'te kurulan ve hizmete geçen Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yaklaşık 500 kişiye sıcak yemek verirken aynı zamanda 100 muhtaç aileye kullanılmamış halı ve temizlik malzeme yardımını yapıyor.

Ziyaretliler Derneği 2014 yılından sonra o temeli atılarak ve 2016 yılının 6. Ayında binanın tamamı biterek hizmete girdi. Dernek kültür binasının hizmete girmesi ile Üst iki katı diyanete vakfedildi. Dernek binasının üst katında Kuran Kursu var ve şu anda 74 talebe kuranı kerim eğitimini alıyor. Kursa gelen öğrencilere yemek veriliyor. Derneği olarak her yıl 10 üniversite öğrencisine burs veriliyor. Yardıma muhtaç insanlara gıda yardımı ve erzak veriliyor. Aynı zamanda dernekte kurulan aşevi yardıma muhtaç insanlara sıcak yemek dağıtırken, aynı zamanda yardıma muhtaç insanlara dağıtmak üzere halı ve temizlik malzemesi derneğe getirildi.

Kısa bir açıklama yapan Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Seyfettin Öztürk; “önce şunu belirtmek isterim, biz dernek olarak derneğimizin amacına en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Amacımız dayanışma ile ilçemizde garip ve yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatmaktır. Biz dernek yönetimi olarak bu çizgimizde hizmetlerimizi veriyoruz. Açılışımızdan bu güne kadar tespit ettiğimiz çok sayıda insanlarımıza erzak, gıda yardımı ve et yardımını yapıyoruz. Bu yardımlarımız devam ederken, dernek bünyesinde aş evini açtık. Aş evinde günlük sıcak yemek pişirilerek insanlarımıza götürüp teslim ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra ilçemizde ihtiyaç sahibi olan 100 ailemize hiç kullanılmamış 100 adet yeni halı ve temizlik malzemesini getirdik. Bu malzemeler önümüzdeki günlerde evlerine teslim ederiz” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.